Νέες συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική

Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργούν σε κατοικίες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Αστυνομίας έκαναν σήμερα, για τρίτη μέρα, έρευνα σε έξι σπίτια στη Θεσσαλονίκη, εντοπίζοντας στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη δύο ατόμων. Εξάλλου, η σαρωτική επιχείρηση έχει στόχο να εντοπιστούν όπλα και πυρομαχικά που μπορεί να χρησιμοποιηθούν από τρομοκράτες, ενώ στην επιχείρηση συμμετέχουν δεκάδες αστυνομικοί.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός άντρα καθώς στο σπίτι του βρέθηκε μια σιδερογροθιά. Ακόμη ένας άντρας συνελήφθη καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν ένα ξύλινο τόξο και βέλος με μεταλλική αιχμή, ένα ξύλινο ρόπαλο με προσαρμοσμένο μεταλλικό καρφί, ένα αυτοσχέδιο ξίφος με μεταλλική λάμα, δύο μαχαίρια εκ των οποίων το ένα πολεμικό, καθώς και μια αυτοσχέδια κροτίδα.

Στόχος της ΕΛΑΣ είναι οι έρευνες να συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς ώστε να προκύψουν περισσότερα στοιχεία, ενώ όπως ανακοινώθηκε: Από τις Διευθύνσεις Ασφαλείας Αττικής και Θεσσαλονίκης διενεργούνται έρευνες σε οικείες των περιοχών αυτών στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών για ύπαρξη οπλισμού και πυρομαχικών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα