Καταγγελία σοκ στην Κρήτη: Ηλικιωμένος ασέλγησε σε 6χρονο κοριτσάκι

Η μητέρα του μικρού κοριτσιού κατήγγειλε το περιστατικό

Άλλη μια συγκλονιστική υπόθεση ασέλγειας ερευνάται από την ΕΛ.ΑΣ.

Αυτή τη φόρα πρόκειται για την υπόθεση ενός ηλικιωμένου ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε κοριτσάκι έξι ετών, σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου.

Ο 72χρονος ήταν φίλος της οικογένειας και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εναντίον του μικρού κοριτσιού, καταγγέλλει η μητέρα. Το γεγονός έπεσε στην αντίληψη της όταν το 6χρονο κορίτσι εμφάνισε μια περίεργη αλλαγή στην συμπεριφορά της, ενώ ανέφερε συνεχώς ότι πονούσε σε κάποια σημεία.

Όταν το μικρό κορίτσι περιέγραψε στη μητέρα της κάποιες άσεμνες κινήσεις που προχώρησε ο 72χρονος σε βάρος της, εκείνη έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, το κορίτσι φέρεται να έπεσε θύμα ασέλγειας κατά το χρονικό διάστημα από 1 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου.

Οι αστυνομικές αρχές μέσα σε ελάχιστο χρόνο εντόπισαν και συνέλαβαν τον 72χρονο καθώς προχώρησαν σε έλεγχο στο σπίτι του όπου βρήκαν ένα μαχαίρι.

Η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενώ αναμένεται η εξέταση του κοριτσιού από ιατροδικαστή καθώς και από παιδοψυχίατρο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα