Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Στην Κρήτη ο 34χρονος ύστερα από 41 ημέρες νοσηλείας

Ο 37χρονος δράστης εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης, ενώ ο 33χρονος συνοδηγός του στο γκρι τζιπ έχει προφυλακιστεί

Μετά από 41 ημέρες νοσηλείας στο Γεννηματάς, ο 34χρονος, ο οποίος ήταν ένας από τα θύματα των πυροβολισμών στο Γκάζι τον Δεκέμβριο, επέστρεψε στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το Creta24, είχε χειρουργηθεί για δεύτερη φορά στις 18 Δεκεμβρίου από την χειρουργική ομάδα της Νευροχειρουργικής Κλινικής του «Γεννηματάς» με τη βοήθεια συστήματος νευροπλοήγησης, το οποίο ελαχιστοποιεί τις χειρουργικές βλάβες του εγκεφάλου. Το βλήμα που είχε δεχτεί ο άνδρας από τα Μάλια δεν είχε βγει από το κρανίο, αλλά είχε παραμείνει κολλημένο στον εγκέφαλό του, καθώς είχε σταματήσει πάνω σε οστό, ενώ υπήρχε μόνο τραύμα εισόδου, γεγονός που έκανε την επέμβαση περίπλοκη.

Αν και αρχικά αναμενόταν να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 22 Ιανουαρίου, τελικά αποφασίστηκε ο 34χρονος να ολοκληρώσει τις θεραπείες του στο νοσοκομείο της Αθήνας και να βγει από το νοσοκομείο λίγες ημέρες μετά.

Ο αδελφός του Δημήτρη, Γιάννης, τραυματίστηκε ελαφρύτερα και από τις 22 Δεκεμβρίου βρίσκεται σπίτι του στα Μάλια, ενώ ο 28χρονος φίλος τους, Φραγκίσκος, που επίσης είχε δεχτεί πυροβολισμό στο κεφάλι, και έχει επιστρέψει στην Κρήτη, υποβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες ξανά σε χειρουργείο και αφαιρέθηκαν οι οκτώ βίδες που είχαν τοποθετηθεί στη γνάθο του.

Ο 37χρονος δράστης εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης, ενώ ο 33χρονος συνοδηγός του στο γκρι τζιπ έχει προφυλακιστεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα