ΑΕΚ: «Θύμα» των Τσακάληδων, ότι για όλα φταίει ο Ολυμπιακός και ο Κλάτενμπεργκ

Η ΑΕΚ τα τίναξε τα πέταλα, 1-2 από τον ΟΦΗ και στο -11. Δυο πράγματα θα σου πω. Άπαξ και η ΑΕΚ ασχολείται συνέχεια με τον Ολυμπιακό, τον Κλάτενμπεργκ το’ χει χάσει το παιχνίδι καιρό τώρα.

Ποιος τον δίνει τον τόνο στην ΑΕΚ στο επικοινωνιακό. Ένας Τάσος στο Σαββιδοτεχείο. Αυτός βρίσκει εχθρούς κάθε μέρα, τον Κλάτενμπεργκ τους διαιτητές και τον Ολυμπιακό.

Κι ασχολείται τώρα όλη η ΑΕΚ με ό,τι άλλο, εκτός από την ίδια την ΑΕΚ. Φοβερά πράγματα.

Ο Τάσαρος ανακάλυψε ανύπαρκτους εχθρούς και τους μοστράρει κάθε μέρα. Ο Ολυμπιακός, σου λέει είναι πίσω από την κάθε αποτυχία της ΑΕΚ. Έγινε το παιχνίδι στην Τρίπολη με την βροχή κι έφταιγε ο Ολυμπιακός.

Ο Τάσαρος αλλά και οι άλλοι Τάσοι του κίτρινου ρεπορτάζ, καλλιέργησαν στο λαό της ΑΕΚ μία τρελή ηττοπάθεια. Κι όχι μονάχα στο λαό, αλλά και στο ίδιο το κλαμπ.

Τι νομίζετε, ρε, ότι οι παίκτες δεν διαβάζουν τι γράφουν γι αυτούς τα media; Όλοι. Αλλά δεν το μαρτυράνε.

Κι αρχίζουν οι Τάσοι Τσακάληδες να φορτώνουν άγχος στους πάντες. Σου λένε οι παίκτες ότι γι να το γράφουν δικοί μας άνθρωποι είναι χαμένοι από χέρι. Κι έτσι φορτώνονται την αρνητίλα του κάθε Τσακάλη.

Που πας μακριά, ρε. Ο Τάσος πήγε να τα ρίξει στην διαιτησία για την ήττα από τον ΟΦΗ. Τον μάζεψαν, φαίνεται. Γιατί δεν έδωσε πέναλτι στον Τζούμπερ, σου λέει. Επειδή το ήθελε ο Τάσος, δεν έχει σημασία αν ήταν η όχι.

Όταν οι Τάσοι φώναζαν όλοι μαζί να φύγει ο Κλάτενμπεργκ, επειδή δεν δόθηκε πέναλτι στον Βράνιες από τον Μασούρα που δεν ήταν σε καμία περίπτωση ο κόσμος της ΑΕΚ επικεντρώθηκε εκεί κι όχι στην ήττα από τον Ολυμπιακό.

Και τώρα, οι Τάσοι μιλάνε για λάθος αλλαγές του Γιαννίκη στην ήττα από τον ΟΦΗ. Μη τυχόν και τα ρίξουνε στον Βράνιες που κάνει την μια γκάφα πίσω από την άλλη.

Που ήταν ο Τζούμπερ που τέτοιον παίκτη δεν ξαναείδαμε στην Ελλάδα; Δεν είναι κακό να κάνεις κριτική και στους παίκτες.

Να σου πω και το άλλο; Την μεγαλύτερη κουβέντα την είπε ο ξανθός Γιάννης Ιωαννίδης. Άπαξ και τα ρίχνουν όλοι στην διαιτησία, οι παίκτες αποκτούν φοβερό άλλοθι. Δεν φταιμε σε τίποτα, λένε απο μέσα τους. Και δεν προσπαθούν.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα