Μένουν… μετεξεταστέοι!

Η χθεσινή νέα κακή εμφάνιση της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Ηρόδοτο φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που… ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για όλους στην ομάδα. Η διοίκηση και ο κόσμος της ομάδας, που πέραν της εξασφάλισης της ανόδου απαίτησαν και καλό θέαμα στη φετινή σεζόν δεν ικανοποιούνται και το τοπίο για πολλούς παίκτες έγινε… θολό.

Αυτό που όλοι ήθελαν σαν «κανόνα», δηλαδή η ΑΕΚ να «σκορπίζει» κάθε αντίπαλό της, μοιράζοντας «τεσσάρες» και «πεντάρες», έχει γίνει φέτος «εξαίρεση». Αποκορύφωμα ήταν η εμφάνιση με τον Ηρόδοτο και η νίκη που ήρθε με το «ζόρι», γεγονός που σκόρπισε έντονο προβληματισμό στις τάξεις των διοικούντων. Ήταν ξεκάθαρο, άλλωστε, ότι οι εμφανίσεις των παικτών στην Γ’ κατηγορία θα αποτελούσαν κριτήριο για το ποιοι θα ακολουθήσουν την ομάδα στη Football League. Και αρκετοί εξ αυτών έδειξαν ότι δεν μπορούν, γι’ αυτό και μένουν… μετεξεταστέοι.

Η απόφαση για κάποιους παίκτες ότι θα αποτελέσουν παρελθόν είναι ήδη ειλημμένη, ενώ στο απυρόβλητο δεν είναι ούτε ο Τραϊανός Δέλλας. Ο τεχνικός της «Ένωσης» είχε σύσκεψη μετά το παιχνίδι με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς, που του επέρριψαν ευθύνες στο γεγονός ότι δεν μπορεί να αλλάξει τη νοοτροπία της ομάδας. Όπως όλα δείχνουν το πιθανότερο σενάριο είναι να μην ακολουθήσει ούτε ο Δέλλας την ομάδα στη Football League, ωστόσο το σενάριο να αντικατασταθεί από τώρα δεν συγκεντρώνει πιθανότητες, αν και επανήλθε στην επικαιρότητα της «Ένωσης».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα