Το «τετράγωνο» Μαρινάκη, Μπερλουσκόνι, Αντρέα Γκαλιάνι, Μοδεστό, ο μικρός Άντριαν Γκαλιάνι και το ενδιαφέρον της Μόντσα για τον Σισέ

Για ενδιαφέρον της Μόντσα του άλλοτε Ιταλού πρωθυπουργού και ιδιοκτήτη της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τον Παπ Αμπού Σισέ κάνει λόγο ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος Νικολό Σίρα αναφέρει σε τιτίβισμά του. Προφανώς «επηρεασμένος» και από τη μετακίνηση του Φρανσουά Μοδεστό την ομάδα από τον Ολυμπιακό, πως η Μόντσα ενδιαφέρεται για τον Σενεγαλέζο στόπερ.

Μάλιστα, στο τιτίβισμά του ο Σίρα κάνει λόγο και για έναρξη διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Μόντσα και Ολυμπιακό για τον Σισέ.

Όπως είναι γνωστό, ο Μοδεστό απέκτησε σχέσεις με την Μόντσα του Μπερλουσκόνι, όταν τον Σεπτέμβριο του 2021 έφερε στον Ολυμπιακό τον Άντριαν Γκαλιάνι, ανιψιό του Αντρέα Γκαλιάνι, επι σειρά ετών «δεξί χέρι» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην Μίλαν και τώρα στην Μόντσα.

Έτσι αναπτύχθηκε ένα «τετράγωνο» με τον Μπερλουσκόνι, τον Μαρινάκη, τον Μοδεστό και τον Γκαλιάνι, που μπορεί να φέρει αποτελέσματα στο μεταγραφικό μέτωπο.

O 27χρονος κεντρικός αμυντικός ανήκει στους Πειραιώτες από τον Ιανουάριο του 2017, όταν και τον απέκτησαν από την Αζαξιό με 700 χιλ. ευρώ. Ο Σισέ με τα ερυθρόλευκα έχει γράψει 132 ματς με 16 γκολ και 2 ασίστ, ενώ ενδιάμεσα είχε και έναν δανεισμό στη Σεντ Ετιέν όπου μέτρησε 15 εμφανίσεις.

Είναι επίσης 11 φορές διεθνής με την Σενεγάλη, έχοντας και 1 τέρμα.

Η τιμή του Σισέ στο διεθνές χρηματιστήριο είναι 8 εκατ. ευρώ.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα