Ολυμπιακός: “Καλύτερα να γίνουμε ΠΑΟΚ στο Conference”, αλλά φοβούνται να το πουν στον Μαρινάκη

Η νέα ομάδα θέλει χρόνο και παίκτες για να γίνει από την αρχή κι είναι καλύτερα το Katsaroli League

Βάλτα να πάνε, πήγανε απόψε για τον Ολυμπιακό. Με τον Απόλλωνα Λεμεσού και έχει άγχος ότι μπορεί και να μην περάσει. Προπονητή άλλαξε προχτές ο Απόλλων, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Άπαξ και – χτύπα ξύλο – δεν περάσει ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Europa League, πάει κατ’ ευθείαν στους ομίλους του Conference League. To Katsaroli League.

Θα έχει πλάκα, πάντως, να παίξει στο κατσαρολάκι. Αυτό που κορόιδευαν πέρυσι για τον ΠΑΟΚ, να το λουστούνε εφέτος στον Ολυμπιακό.

Να σου πω το εξής: Υπάρχει η άποψη στον Ολυμπιακό, ότι καλύτερα η ομάδα να πάει στο Conference. Γιατί εκεί έχει χωριουδάκια σαν κι αυτά που έπαιζε πέρυσι ο ΠΑΟΚ και το’ παιζε πρώτη μούρη στο Καβούρι, επειδή απέκλεισε κάτι ανύπαρκτες.

Μυστικά το λένε μερικοί στον Ολυμπιακό, όχι φωναχτά, γιατί άπαξ και το ακούσει ο Μαρινάκης θα ψάχνουνε παράθυρο να πέσουνε.

Ο νέος Ολυμπιακός, σου λένε, καλύτερα να φτιάχνει ομάδα από το Conference, παρά από το Europa, που είναι δύσκολοι οι αντίπαλοι. Δεν είναι κι εντελώς άτοπο αυτό το πράγμα.

Πάντως, να μείνει έτσι ο Ολυμπιακός του χρόνου, αποκλείεται. Δεν αρέσει, πάει και τελείωσε.

Μπορεί αυτός ο Κορμπεράν να φτιάξει τίποτα καινούργιο με τα ίδια υλικά; Μπέρδεμα. Ρίσκο. Αυτός ο Χουάνγκ μπορεί να τον συμμεζέψει στα χαφ, γιατί ξέρει μπάλα. Από εκεί και πέρα, ο Ελ Αραμπί δεν δεν δείχνε στα καλά του. Τον δε, Χασάν τον ξέθαψαν τώρα που έφυγε ο Τικίνιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα