Tα highlights του Μουντιάλ

Sports Παρασκήνια

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι το Μουντιάλ στο Κατάρ μας πρόσφερε μεγάλες στιμγμές. Μερικές απ΄αυτές ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστές…

Η νίκη της Σαουδικής Αραβίας επί της Αργεντινής και μάλιστα με ανατροπή! Η περιπετειώδης πρόκριση της Νότιας Κορέας στους «16». Το δικό του ματς είχε τελεώσει νικηφόρα επί της Πορτογαλίας και περίμεναν το αποτέλεσμα της Ουρουγουάης με την Γκάνα για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην διαφορά των γκολ!

Η ενέργεια του Μέσι στο τρίτο γκολ με την Κροατία περικλείει όλη την ιδιοφυΐα του 35χρονου Αργεντινού. Ο δακρυσμένος Ρονάλντο ήταν επίσης μια πολύ δυνατή εικόνα που συνδυάστηκε με τον παροπλισμό του από τον Φερνάντο Σάντος.

Η 39χρονη Γαλλίδα Στέφανι Φραπάρ «σφύριξε»  στην τελευταία αναμέτρηση του 5ου ομίλου της Γερμανίας με την Κόστα Ρίκα, και έγινε η πρώτη γυναίκα διαιτητής που θα διαιτητεύσει σε Παγκόσμιο Κύπελλο ανδρών. Η πρόκριση της Ιαπωνίας επί της Γερμανίας ήταν επίσης ένα ισχυρό σοκ.

Οι χιλιάδες φίλαθλοι του Μαρόκου, ο όμιλος θρίλερ με Γερμανία, Ισπανία, Κορέα,Κόστα Ρίκα, οι εμφανίσεις του Εμπαπέ με την Γαλλία και η αποβολή του Καμερουνέζου Αμπουμπακάρ με την Βραζιλία που πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον πανηγυρισμό του στο γκολ που πέτυχε κατά της Σελεσάο γιατί δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη χαρά του, ήταν οι πιο συγκλονιστικές στιγμές πριν ο Μέσι σηκώσει την χρυσή κούπα…

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα