Έτοιμος ο Χάμες για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ

Ο Χάμες Ροντρίγκες ακολούθησε μέρος της προπόνησης του Ολυμπιακού και ουσιαστικά τέθηκε στη διάθεση του Μίτσελ Γκονζάλεθ ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ (Κυριακή 12/3, 19:00, COSMOTE SPORT 2HD).

Ο Κολομβιανός επιτελικός χαφ μέχρι χθες ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες ένιωθε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους, αλλά σήμερα δοκίμασε το πόδι του, αισθάνθηκε καλύτερα και έβγαλε μεγάλο μέρος της προπόνησης.

Με δεδομένο, ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει άλλες τρεις προπονήσεις μπροστά του, αναμένεται να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τους κιτρινόμαυρους.

Από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ θα αποφασίσει αν θα ξεκινήσει ή όχι τον Χάμες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ή θα προτιμήσει να τον έχει στον πάγκο. Προς το παρόν, φαβορί για να ξεκινήσει στη θέση του επιτελικού μέσου είναι ο Φορτούνης, καθώς είναι υπό εξέταση ακόμη ο βαθμός ετοιμότητας του Κολομβιανού επιθετικού.

Ο Χάμες αγωνίστηκε τελευταία φορά στον αγώνα με τον Παναιτωλικό (13/2), που σημαίνει ότι στο ματς με την ΑΕΚ (12/3) θα έχει ένα μήνα απουσίας από τις επίσημες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Από εκεί και πέρα, ο Σαμασέκου ένιωσε και εκείνος καλύτερα στην προπόνηση και όλα δείχνουν πως θα είναι ο παρτενέρ του Χουάνγκ στη μεσαία γραμμή. Ο διεθνής χαφ από το Μάλι θα ανεβάσει κι άλλο τους ρυθμούς του και έχει τεθεί και αυτός στη διάθεση του Μίτσελ.

Όσο για τον Εμβιλά, βρίσκεται ακόμη στα πιτς και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα βρίσκεται έστω στον πάγκο. Αντίθετα, καλύτερα είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος θέλει να προλάβει να μπει στην αποστολή και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήταν εκείνος που είχε δύο δοκάρια στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Σχετικά με τον Ρέτσο, ακολουθεί πια το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και αποτελεί μία επιπλέον λύση στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού (μετά τον Μπα και τον Ντόη), πόσο μάλλον τη στιγμή που θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Παπασταθόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα