Πάσχα αλά ελληνικά με αρνί και κοκορέτσι στα Χάμπτονς θα περάσει ο Παύλος Γλύξμπουργκ

Οριστική η απόφαση για αγορά ακινήτου στην Ελλάδα

Πάσχα αλά ελληνικά σε θέρετρο της Νέας Υόρκης θα κάνουν ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ. Ειδικότερα, ο γιος του εκλιπόντος βασιλιά Κωνσταντίνου και η σύζυγός του θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα στο εξοχικό τους στο Χάμπτον, με θέα το γαλάζιο του Ατλαντικού.

Αν και οι αρχικές προβλέψεις, πληροφορίες και εκτιμήσεις ανέφεραν ότι το ζευγάρι θα έκανε Πάσχα στην Ελλάδα, τα πλάνα άλλαξαν και η οικογένεια θα γιορτάσει στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, αναμένεται να στρωθεί ένα παραδοσιακό ελληνικό τραπέζι με τις παραγγελίες για αρνί σούβλας, κοκορέτσι αλλά και κοντοσούβλι, να έχουν ήδη δοθεί.

Η ανησυχία των μεσιτών για τα πλάνα του Παύλου Γλύξμπουργκ

Μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και την εξαγγελία για εθνικές εκλογές από τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι δημόσιες εμφανίσεις του Παύλου στην Ελλάδα μειώθηκαν και κάποιοι μεσίτες, που τους προηγούμενους μήνες είχαν έρθει σε επαφή με τον ίδιο και στενούς συνεργάτες του, με στόχο να προωθήσουν μια σειρά από πολυτελή ακίνητα που διαχειρίζονται στο κέντρο της Αθήνας, εκφράζουν την ανησυχία τους.

Όπως λέει στο «Live News» ο πρόεδρος των Ευρωπαίων Μεσιτών, Κοσμάς Θεοδωρίδης, τις τελευταίες εβδομάδες το ενδιαφέρον για αγορά δείχνει να έχει ατονήσει, χωρίς όμως να προκύπτει από πουθενά ότι ο Παύλος το μετάνιωσε…

«Τώρα είναι και το Πάσχα όπιου όπου οι προτεραιότητες αλλάζουν. Μοιάζει να έχουμε μία μικρή ανάπαυλα» είπε ο Κοσμάς Θεοδεωρίδης.

Η σιωπή και η απουσία του Παύλου το τελευταίο διάστημα ερμηνεύεται όπως φαίνεται ποικιλοτρόπως από ορισμένους.

«Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι έχουμε στείλει πολλά ακίνητα, έχουν γίνει αυτοψίες σε κάποια από αυτά τα ακίνητα και φαίνεται πως υπάρχει μία επιλογή και γίνονται περαιτέρω αναζητήσεις» συμπλήρωσε.

Οριστική η απόφαση για αγορά ακινήτου στην Ελλάδα

Το περιβάλλον του Παύλου έχει ξεκαθαρίσει στο «Live News» πως η απόφαση για αγορά ακινήτου στην Ελλάδα είναι οριστική και αμετάκλητη.

Στις αρχές του επόμενου μήνα, Παύλος, Μαρί Σαντάλ και Άννα Μαρία θα βρεθούν στο Λονδίνο για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου της Αγγλίας και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Ελλάδα. Η αγωνία για μεσίτες και ιδιοκτήτες σπιτιών όπως φαίνεται παρατείνεται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα