Ψάχνει τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ

Εκτός από τις υπόλοιπες μεταγραφικές αναζητήσεις, ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να ψάξει το καλοκαίρι και για τερματοφύλακα.

Παρόλο που ο “Δικέφαλος” διαθέτει στο ρόστερ του έξι πορτιέρο, τους Γλύκο, Χακόμπο, Ιτάνζ, Γιακουμή και τους νεαρούς, Μελίσσα και Σοϊλεμέζογλου, τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί τελευταία θα ωθήσουν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ρίξουν “δίχτυα” και για την απόκτηση γκολκίπερ.

Από τους έξι τερματοφύλακες που προαναφέραμε, πλην των δύο νεαρών, μόνο ο Γιακουμής μπορεί να θεωρείται στην παρούσα φάση σίγουρος για παραμονή, εάν, φυσικά, και στην περίπτωσή του μέχρι το τέλος των μεταγραφών δεν αλλάξει κάτι. Από εκεί και πέρα, για τον Γλύκο είναι γνωστό ότι ψάχνεται για ομάδα στο εξωτερικό και δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα.

Οσον αφορά τον Ιτάνζ στον ΠΑΟΚ υπάρχει διάθεση να πουληθεί εφόσον έρθει καλή πρόταση μετά την συμμετοχή του στο Μουντιάλ, ενώ για τον Χακόμπο από τον “Δικέφαλο” σκέφτονται να τερματίσουν τη συνεργασία μαζί του.

Αιτία είναι η κακή σχέση που έχει με αρκετούς από τους συμπαίκτες του και άρα ο ΠΑΟΚ υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μείνει άδειος στην θέση “1”. Ετσι, εκ των πραγμάτων οι άνθρωποι του “Δικεφάλου” είναι αναγκασμένοι να αναζητήσουν και πορτιέρο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα