Δεν κάνει… εκπτώσεις για Σουάρες η Λίβερπουλ!

Η βαριά τιμωρία του Λουίς Σουάρες από τη FIFA δεν αποτελεί κριτήριο για την κοστολόγηση μίας πιθανής μεταγραφής του παίκτη, σύμφωνα με τους ανθρώπους που χειρίζονται τις συγκεκριμένες υποθέσεις την ομάδα της Λίβερπουλ.

Με άλλα λόγια, οι «κόκκινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να μειώσουν τις απαιτήσεις τους για τον Ουρουγουανό επιθετικό, όπως ευελπιστούσαν οι Καταλανοί της Μπαρτσελόνα. Τα τελευταία 24άωρα κυκλοφορούν διάφορες φήμες ότι ο Σουάρες έχει ήδη συμφωνήσει με τον ισπανικό σύλλογο, ωστόσο για να γίνει η μεταγραφή, θα πρέπει να καλυφθούν οι αξιώσεις της Λίβερπουλ, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής.

Το ποσό που απαιτείται για την απόκτησή του, προσεγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Η Μπαρτσελόνα φέρεται όντως, να έχει μιλήσει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και να τον έχει πείσει ότι θα έχει ένα καλύτερο μέλλον στη Βαρκελώνη, ωστόσο θα πρέπει να πείσει και τους ανθρώπους της Λίβερπουλ για τις προθέσεις της, καταβάλλοντας τα 100 εκατομμύρια! Σε κάθε περίπτωση, οι «κόκκινοι» έχουν ορίσει μία συγκεκριμένη τιμή και σε αυτή θα επιμείνουν μέχρι τέλους, όσες… τιμωρίες και αν φάει ο Ουρουγουανός!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα