Πρόταση της Γιουβέντους για Μανωλά!

Ομάδες… σφάζονται στα… πόδια του! Θα μπορούσε να γίνει και… τραγούδι η υπόθεση του Κώστα Μανωλά, ο οποίος απασχολεί την επικαιρότητα εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η Γιουβέντους κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό, προκειμένου να προλάβει την Άρσεναλ!

Ας τα πάρουμε τη σειρά. Το σίριαλ με τον διεθνή Έλληνα αμυντικό καλά κρατεί και θα… κρατεί, για όσο δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Ο Ολυμπιακός τηρεί σιγή ιχθύος, κατά την πάγια τακτική του σε ανάλογες περιπτώσεις. Πολύ δε περισσότερο στο θέμα του Μανωλά, για τον οποίο ακούγονται ποσά της τάξεως των 15 εκατομμυρίων. Όπως και να έχει, οι πιθανότητες να πάρει μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού ο διεθνής «ερυθρόλευκος», είναι πάρα πολλές.

Στην παρούσα φάση, το προβάδισμα φαίνεται να έχει η Άρσεναλ, η οποία είναι διατεθειμένη να καλύψει τις απαιτήσεις των πρωταθλητών Ελλάδος. Οι τελευταίες αναφορές από την Ιταλία, όμως, βάζουν γερά στο… κόλπο τη Γιουβέντους, καθώς φέρεται να έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 23άχρονου στόπερ. Παράλληλα, την υπόθεσή του παρακολουθούν και… αναμένουν τις εξελίξεις, τόσο η Λίβερπουλ από την Αγγλία, όσο και οι Ρόμα, Νάπολι από την Ιταλία.

Η ενημέρωση στο συγκεκριμένο θέμα, τουλάχιστον από πλευράς των Πειραιωτών, δίνεται με το «σταγονόμετρο», αν όχι καθόλου, ενώ το ρεπορτάζ από το εξωτερικό στηρίζεται σε ανεπίσημες πληροφορίες, τις οποίες διαρρέουν μάνατζερ ή «ανώνυμοι» παράγοντες των ομάδων.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός έχει προλειάνει το έδαφος με την απόκτηση του Αλμπέρτο Μποτία και περιμένει τη… μάχη των «μνηστήρων» για να αποφασίσει σε ποιον θα παραχωρήσει τον διεθνή αμυντικό. Οι ομάδες που ενδιαφέρονται είναι δεδομένες, αν και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την έκπληξη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα