Νεκρή η Αλεξία Αλεξιάδου

Την τελευταία της πνοή άφησε η γνωστή μαγείρισσα Αλεξία Αλεξιάδου, κόρη της Βέφας Αλεξιάδου, η οποία υπέστη καρδιακό επεισόδιο στον ύπνο της εξ αιτίας του άσθματος που την ταλαιπωρούσε.

Η Αλεξία είχε ξαναπάθει κρίση άσθματος και το είχε αντιμετωπίσει όμως αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε. Η Βέφα υπέστη σοκ, κάποιοι μιλάνε και για νευρικό κλονισμό και δεν μπορούσε να πιστέψει με τίποτα ότι «έχασε» το παιδί της.

Με το σύζυγό της Βαγγέλη Κιτσάκη ήταν ιδιοκτήτες του εκδοτικού οίκου «Alba Editions». Οι κόρες της Χαρά και Γενοβέφα, είναι 10 και 17 ετών.

Ως συγγραφέας είχε βραβευθεί από τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο διαγωνισμό «International Cookbook Awards» και είχε λάβει το Silver Laddle Award 1999 για το βιβλίο «Νηστήσιμα και Υγιεινά» που εξέδωσε σε συνεργασία με τη μητέρα της. Η Αλεξία Αλεξιάδου ήταν μέλος του I.A.C.P. (International Association of Culinary Professionals), και παρακολουθούσε τακτικά στο εξωτερικό σεμινάρια στο χώρο της γαστρονομίας και δίνοντας και διαλέξεις σε Αμερικάνικο κοινό. Το βιβλίο της «Ονειρικά Χριστούγεννα» (2004) έγινε best seller και επανεκδόθηκε 4 φορές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα