Η αντεπίθεση του «Πάνθηρα»!

Ο Πανιώνιος διέρχεται μία από τις πλέον δύσκολες οικονομικά – και όχι μόνο – περιόδους στην ιστορία του. Παρόλα αυτά, τις τελευταίες μέρες επιχειρεί την… αντεπίθεσή του, προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία και να μην βουλιάξει στη… μαυρίλα των κατώτερων κατηγοριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της Νέας Σμύρνης ήρθε σε νέα συμφωνία με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να διατηρήσει τον Δημήτρη Κολοβό στο δυναμικό του. Παράλληλα, βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να αποκτήσει ως δανεικό τον Σπύρο Ρισβάνη, ενισχύοντας με μία ακόμη αξιόπιστη λύση για το κέντρο της άμυνάς του.

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση των «κυανέρυθρων» διαπραγματεύεται την απόκτηση του Νίκου Καθάριου από τον Ολυμπιακό, επίσης με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι. Το… κερασάκι στην… τούρτα των μεταγραφών, ενδέχεται να μπει με την απόκτηση του Αντώνη Πετρόπουλου, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ και είναι ελεύθερος να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του. Οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα