Πληρώνεται ο Ρίκκα

Ολική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΑΕΚ πέτυχε ο Αντώνης Ρίκκα, κάτι που επικυρώθηκε πριν από λίγο από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Έτσι, ο μέσος της «Ένωσης» εισέπραξε μέρος των χρημάτων που του οφείλονται, σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 70.000 ευρώ.

Η εγγυητική επιστολή που είχε καταθέσει από πέρυσι η ΠΑΕ ΑΕΚ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ήταν πιθανότατα το τελευταίο αποθεματικό της Ένωσης, από όπου θα μπορούσαν να εισπράξουν οι διάφοροι πιστωτές. Ωστόσο, ο Ρίκκα που κίνησε τις διαδικασίες εξασφάλισε τα χρήματα από την εγγυητική, αφού η ΕΕΑ αποφάσισε ολική κατάπτωση.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στη συνεδρίαση της Τετάρτης:

1. Αίτηση του αθλητή Γεωργίου Μοσχάκη περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ από το δικόγραφο.

2. Αίτηση του αθλητή Νικολάου Λουμπαρδέα περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ.

3. Αίτηση της Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ και του αθλητή Αντωνίου-Σταύρου Ρίκκα περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΚ: ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ για τη Δ.Ο.Υ. – ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ για τον αθλητή.

4. Κλήση προς την κάτωθι ΠΑΕ για συμπλήρωση της εγγυητικής της επιστολής: ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (ΑΝΑΒΟΛΗ έως 2-8-2013)

5. ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ: Άδειες 69Α (σ.σ. αγοράς μετοχών):
ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Στούπας Γεώργιος 40% (ΑΝΑΒΟΛΗ για 17-7-2013), Μπουροδήμος Ιωάννης 2% (ΧΟΡΗΓΕΙ), Γραμματικός Αθανάσιος 20,50% (ΧΟΡΗΓΕΙ).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα