“Θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας στον ελληνικό λαό»

Στο πολύ κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας αναφέρθηκε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος , σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ έστειλε εκ νέου μήνυμα αναφορικά με τις επαφές που θα υπάρξουν στις Βρυξέλλες, ξεκαθαρίζοντας  ότι «Η κυβέρνηση θα τηρήσει τη δέσμευσή της στον ελληνικό λαό».
«Έχουν συμβεί πολλά αυτές τις ημέρες από την προηγούμενη Τετάρτη που είχαμε και πάλι το Eurogroup. Ήταν ένα συνεχές διάστημα διαβουλεύσεων σε όλα τα επίπεδα. Αυτό που θέλω να διαβεβαιώσω είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να τηρήσει τη δέσμευσή της απέναντι στον ελληνικό λαό και να μη μπει στη λογική συνέχισης ενός προγράμματος, το οποίο είχε τη λογική την οποία είχε μέχρι σήμερα», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ανέφερε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Προσήλθαμε σε αυτό το διάλογο και είναι μία μεγάλη νίκη ότι κατάφερε η νέα κυβέρνηση να θέσει την ατζέντα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Και μόνο που έχει τεθεί αυτό το θέμα και συζητιέται στην Ευρώπη για εμάς είναι μία πρώτη νίκη. Φάνηκε ωστόσο ότι υπάρχουν σκληρές απόψεις σε σχέση με την ανάγκη να εφαρμοστεί αυτό το πρόγραμμα. Όμως υπάρχει και ένα ισχυρό πλέγμα κρατών, το οποίο βλέπει με θετικό μάτι τις κινήσεις της ελληνικής κυβέρνησης», σημείωσε ο κύριος Σακελλαρίδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα