Γεωργιάδης: «Χρειάζεται εμπιστοσύνη»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στην εμπιστοσύνη που πρέπει να δείξουν άπαντες στους παίκτες.

Πιο αναλυτικά η άτυπη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος διαδέχθηκε τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του «Δικέφαλου του Βορρά»:

«Σήμερα το πρωί με ενημέρωσε ο πρόεδρος για την επιλογή του να επιστρέψω στην ομάδα. Τον ευχαριστώ και αυτόν και τον μεγαλομέτοχο για την εμπιστοσύνη τους. Σίγουρα όταν αλλάζει ένας προπονητής σημαίνει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Για αυτό πρέπει να δουλέψουμε. Κατανοώ ότι δεν είναι συνηθισμένο να επιστρέφω για τρίτη φορά σε τρία χρόνια. Δεν είναι εύκολο και για μένα. Στόχος μας είναι να πάρουμε την πρώτη θέση στα play off, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Παίκτες καλοί υπάρχουν. Το ρόστερ είναι καλό κι αν τους δείξουμε εμπιστοσύνη όλοι μας, όλοι θα πάνε καλά.

Όταν παίζεις καλά για μεγάλο διάστημα της σεζόν, κερδίζεις και έχεις καλή παρουσία, σημαίνει ότι μπορείς να το ξανακάνεις. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Ο στόχος είναι να φτάσουμε εκεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ματς της Τετάρτης. Θα συζητήσουμε με τους παίκτες τι πρέπει να αλλάξουμε. Θα τα δούμε όλα.

Δεν έχω σκεφτεί να κάνω το βήμα παραπάνω, τουλάχιστον προς το παρόν. Αυτό που σκέφτομαι μόνο είναι να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα την δουλειά μου. Δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι θα κάνω με τους παίκτες που ήταν εκτός ομάδας.. Θα μιλήσουμε με τους παίκτες και τους υπεύθυνους της ομάδας για να βρούμε την καλύτερη λύση. Ξέρω ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος. Δεν θα τους ζητήσω τίποτα. Ας προσπαθήσουν απλά να μην δημιουργήσουν παραπάνω πίεση στους παίκτες από αυτήν που μπορεί να υπάρχει ήδη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα