Στα υπ’ όψιν της Μαρσέιγ ο Φετφατζίδης

Ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «footmarseille». Μάλιστα, τονίζουν ότι το όνομά του «έπεσε» στο τραπέζι κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων μεταξύ Μαρσέιγ και Ολυμπιακού για την υπόθεση του Μόργκαν Αμαλφιτανό.

 

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «footmarseille»

«Στην αναζήτηση ενός ταλαντούχου εξτρέμ, ο οποίος θα είναι σε θέση να δώσει πρόσθεσες λύσεις στην επιθετική γραμμή της Μαρσέιγ, βρίσκεται η Μαρσέιγ, η οποία ενδιαφέρεται για τον χαφ του Ολυμπιακού, Γιάννη Φετφατζίδη.

Μετά τις επαφές που υπήρξαν με τον Ολυμπιακό για τον Μόργκαν Αμαλφιτανό, οι διοικούντες της Μαρσέιγ εξετάζουν την περίπτωση του Φετφατζίδη, ο οποίος είχε ξεχωρίσει σε ματς των δύο ομάδων τον Νοέμβριο του 2011. Λόγω της παρουσίας του Γαλλοαλγερινού άσου, Τζαμέλ Αμπντού, ο Φετφαντζίδης έπαιξε λιγότερο στην ομάδα, όμως πρόκειται για αριστεροπόδαρο, καλό ντριμπλέρ και μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα.

Παρόλα αυτά, για αυτή τη θέση φαίνεται πως προτιμάται ο Φλοράν Τόβα της Λιλ και του Ρομάν Αλεσαντρίνι… Ακόμη και αν ο Φετφατζίδης χαρακτηρίζεται Έλληνας «Μέσι», ίσως δεν έχει τόσο ταλέντο για να παίξει και στη Γαλλία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα