«Προέχει ο Ατρόμητος», φωνάζει ο Τούντορ

 

Ενθουσιασμός επικρατεί στον ΠΑΟΚ μετά τη νίκη και την εμφάνιση στο ντέρμπι των Δικεφάλων κόντρα στην ΑΕΚ, που επέτρεψε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να φτάσει την Ένωση στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και να διατηρήσει την απόσταση των πέντε βαθμών από τον πρώτο Ολυμπιακό.

Ωστόσο, ο Ιγκόρ Τούντορ, αφού εκθείασε τους παίκτες του για την εμφάνισή τους, υποχρεώθηκε γρήγορα-γρήγορα να τους προσγειώσει εν’ όψει της δύσκολης συνέχειας. Αναγκάστηκε, μάλιστα, να μαλώσει κάποιους από αυτούς όταν τους άκουσε να συζητάνε το τι θα γίνεται στην Τούμπα στο ματς με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, αν με την ΑΕΚ είχε τόσο παλμό και τόση ένταση.

Ο Κροάτης τεχνικός εξήγησε σε όλους τους τόνους στους ποδοσφαιριστές του πως απαγορεύονται οι σκέψεις για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση, από τη στιγμή που υπάρχει ενδιάμεσα παιχνίδι πρωταθλήματος και μάλιστα τόσο δύσκολο, όσο αυτό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Πάντως, είναι χαρακτηριστικό ότι το πρωί της 24ης του Σεπτέμβρη, πάνω από 100 φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην Τούμπα έχοντας παρασυρθεί από φήμη που ήθελε να εισιτήρια του ευρωπαϊκού αγώνα με την Μπορούσια να είναι έτοιμα προς διάθεση. Τα εισιτήρια, βέβαια, βγαίνουν τη Δευτέρα 28/9, κι αυτό είναι δείγμα του ενθουσιασμού που επικρατεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα