Μήνας… κρίσης ο Δεκέμβριος για τον Παναθηναϊκό

Από το «μικροσκόπιο» του Αντρέα Στραματσιόνι θα περάσουν άπαντες οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού το επόμενο διάστημα, καθιστώντας τον Δεκέμβριο μήνα… κρίσης για πολύ κόσμο στο Κορωπί.

Ο Ιταλός τεχνικός ενημέρωσε τη διοίκηση του «τριφυλλιού» ότι θα καταθέσει την έκθεση που του ζητήθηκε μετά το ματς με τον Πανθρακικό, σημειώνοντας την αξιολόγησή του για κάθε παίκτη ξεχωριστά, αλλά και τις εκτιμήσεις του για τις ανάγκες της ομάδας σε επίπεδο ενίσχυσης του ρόστερ.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τον Γενάρη, εφόσον το επιτρέψουν τα οικονομικά του συλλόγου, καθοριστεί από δύο παράγοντες. Πρώτον, την προοπτική των στόχων που έχουν τεθεί σε αγωνιστικό επίπεδο. Δεύτερον, την ενδεχόμενη πώληση κάποιου παίκτη.

Προς το παρόν πάντως, δεν έχει γίνει κουβέντα για κάποιο όνομα. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε κουβέντα που είχε ο Στραματσιόνι και με τους Φύσσα, Βόκολο, αλλά και με τον πρόεδρο Γιάννη Αλαφούζο , του ζητήθηκε να κάνει τις εισηγήσεις του για τις μεταγραφές τον Γενάρη, αλλά ο ίδιος ζήτησε χρόνο, καθώς, όπως είπε, δεν έχει αξιολογήσει επαρκώς το ρόστερ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα