Champions League οι… προπονήσεις της Μπάγερν

Πόσα χρήματα μπορεί να αποκομίσει μία ομάδα μετέχοντας στους ομίλους του Champions League; Ανάλογα με το Market Pool , τα εισιτήρια που μπορεί να διαθέσει, τους βαθμούς που θα κερδίσει. Πάνω από 20.000.000 ευρώ!

Αυτό το ποσό δεν μπορεί να το αγγίξει, αλλά μπορεί να το προσεγγίσει η Μπάγερν Μονάχου, απλά… προπονούμενη! Τι εννοούμε; Ότι η διοίκηση των Βαυαρών προχώρησε σε συνεργασία με το Κατάρ, πως ως γνωστόν αρέσκεται να διαφημίζεται με κάθε τρόπο για προσέλκυση τουριστών και επενδυτών.

Η συμφωνία έχει ως εξής: Για ένα χρόνο οι παίκτες της Μπάγερν θα προπονούνται με εμφανίσεις που θα αναγράφουν Hamad International Airport, το αεροδρόμιο της Ντόχα, δηλαδή, της πρωτεύουσας του Κατάρ! Τα χρήματα που θα πάρει η ομάδα είναι 15.000.000 ευρώ!

Αυτές είναι χορηγίες! Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι μεγάλη θεαματικότητα έχουν και οι προπονήσεις της Μπάγερν που μεταδίδονται στην επίσημη ιστοσελίδα και μπορεί να τις παρακολουθήσει ένας συνδρομητής, ενώ πολλές είναι και οι φωτογραφίες που βγαίνουν από το προπονητήριο και δημοσιεύονται σε όλο τον πλανήτη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα