Σε κατάσταση «σοκ» ο ΠΑΟΚ!

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει ο ΠΑΟΚ, αφού μετά τα συμβάντα της Τούμπας και το επεισοδιακό ματς με τον Ολυμπιακό, κατάφερε να χάσει στην Κομοτηνή από τον ουραγό Πανθρακικό με 2-1, παρά το ότι προηγήθηκε στο ημίχρονο με το γκολ του Χατζηϊσαΐα στο 21’.

Να πει κανείς ότι ο ΠΑΟΚ ήταν νωθρός ή επαναπαύτηκε στο γκολ που πέτυχε νωρίς, δεν μπορεί. Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα ακόμη και να «καθαρίσουν» το ματς, πίεσαν ακόμη και μετά το 1-1 του Ίγκορ στο 50’, είχαν δοκάρι με τον Κλάους στο 67’, αλλά «ανοίχτηκαν» πάρα πολύ στο τέλος, με αποτέλεσμα να δεχθούν στην κόντρα το 2-1 από τον Παπαγεωργίου στο 88’.

Αυτό το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την πιθανότητα αφαίρεσης βαθμών (που θα τον φέρουν στους 35) επιτρέπουν στον Πανιώνιο (37) και τους Αστέρα, Λεβαδειακό και Παναιτωλικό να ελπίζουν βάσιμα ότι θα προλάβουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και δίνουν άλλο ενδιαφέρον στη μάχη της κατάκτησης της τέταρτης και της πέμπτης θέσης της βαθμολογίας.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Πεταυράκης, Τσιάρας, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Μουδούρογλου (71’ Λαδάκης), Ντιγκινί (90’+ Βάγκνερ), Ίγκορ (90’ Νικόλτσης)
ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Τζιόλης (57’ Κάτσε), Χαρίσης (57’ Αθανασιάδης), Λέοβατς (70’ Κάκκο), Κίτσιου, Αντόνης, Πέλκας, Μυστακίδης

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα