Στο κόλπο η Σλοβακία, 2-1 τη Ρωσία

Οι Σλοβάκοι απέδειξαν στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ουαλία ότι έχουν ταλέντο, αλλά δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάτι από τον αγώνα, ωστόσο στο δεύτερο παιχνίδι τους κόντρα στη Ρωσία τα κατάφεραν. Χάρη σε δύο ωραιότατα γκολ στο πρώτο μέρος, νίκησαν με 2-1 τους Ρώσους, που πίεσαν στην επανάληψη, μείωσαν δέκα λεπτά πριν από το φινάλε, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, όπως έκαναν με την Αγγλία.

Η Ρωσία μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, αλλά πλήρωσε τη φλυαρία της σε μία κόντρα των Σλοβάκων στο 32’ και ένα ωραίο πλασέ του Βάις μέσα από την περιοχή, ο οποίος προηγουμένως είχε «αδειάσει» με μία προσποίηση δύο αντιπάλους του. Οι Ρώσοι τα έχασαν με το 0-1 και μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου ήταν κακοί, με αποτέλεσμα να αδρανήσουν σε ένα κόρνερ που εκτελέστηκε πλασαριστά στο 45’ και να δεχθούν ένα καταπληκτικό γκολ από τον Χάμσικ!

Στο 80’ ο Γκλουσάκοβ με κεφαλιά μείωσε, αλλά η ανατροπή δεν ολοκληρώθηκε κι έτσι η Σλοβακία έφτασε τους 3 βαθμούς, η Ρωσία έμεινε στον 1 και απομένει το ματς Αγγλία-Ουαλία για να ολοκληρωθεί η δεύτερη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου.

ΡΩΣΙΑ: Ακινφέεφ, Σμόλνικοφ, Ιγκνασίεβιτς, Νέουσταντερ (46’ Μαμάεφ), Κοκόριν (75’ Σιρόκοφ), Σμολόφ, Γκολόβιν (46’ Γκλουσάκοφ), Μπερεζούτσκι, Σατόφ, Σενίκοφ, Ντζούμπα

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Κόζατσικ, Πέκαρικ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Βάις (72’ Σβέντο), Ντούντα (67’ Νέμετς), Χουμποτσάν, Χάμσικ, Κούκα, Μακ (80’ Ντούρις), Πεκόφσκι

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα