Peoplesecret: Πρώτη φορά εξετάσεις αγγλικής γλώσσας από ελληνικό φορέα

Δυναμικά στον χώρο αξιολόγηση της επάρκειας της αγγλικής γλώσσας εισέρχεται η Peoplesecret, ο κορυφαίος παγκόσμιος οργανισμός στις επαγγελματικές πιστοποιήσεις με 500 διαφορετικές εξετάσεις σε περισσότερες από 160 χώρες.

Η νέα Ελληνο-Αυστραλιανή συνεργασία μεταξύ της PEOPLECERT και της IDP Education (www, μετόχου του IELTS διεθνώς με έδρα την Αυστραλία), ενισχύει περαιτέρω τον στρατηγικό στόχο του Ομίλου PEOPLECERT, να αποτελεί πάροχο με ηγετική θέση στον τομέα εξετάσεων γλωσσικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων παγκοσμίως.

Είναι η πρώτη φορά που οι εξετάσεις του IELTS διοργανώνονται από έναν ελληνικό, διεθνούς εμβέλειας φορέα, ο οποίος έχει 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο των επαγγελματικών πιστοποιήσεων. Η εμπειρία αυτή δίνει στην PEOPLECERT ένα στρατηγικό πλεονέκτημα, επιτρέποντας τη διοργάνωση εξετάσεων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ελληνικού κοινού, σε περισσότερες πόλεις ανά την Ελλάδα ανάλογα με τη ζήτηση, και σε πιο συχνά διαστήματα

«Η επιλογή της PEOPLECERT από την IDP Education, για τη διεξαγωγή των εξετάσεων του IELTS στην Ελλάδα, καταδεικνύει την τεχνολογική μας υπεροχή και τη μοναδική προσφορά υπηρεσιών μας, αλλά επιβεβαιώνει και την αξία της προσήλωσής μας στις αρχές που διέπουν τη δραστηριότητά μας «Ποιότητα, Πάθος, Καινοτομία, Ακεραιότητα» δήλωσε ο Βύρων Νικολαΐδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της PEOPLECERT.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την PEOPLECERT, έναν καινοτόμο φορέα με υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, που έχει τις ίδιες αξίες, στόχους και απαιτήσεις με μας» σημείωσε από την πλευρά της η Melissa Cudmore, υπεύθυνη της IDP Education στην Ευρώπη.

Η επίσημη ανακοίνωση της νέας αυτής συνεργασίας έγινε σε δύο εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις οποίες προσήλθαν περισσότερα από 1.000 άτομα από όλη την Ελλάδα, καθηγητές αγγλικών και ιδιοκτήτες φροντιστηρίων ξένων γλωσσών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα