Λάτιν η ΑΕΚ στο ντέρμπι!

 

Με πολλά και διάφορα σχήματα έχει παρατάξει την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ από τη μέρα που επέστρεψε στα Σπάτα, όπως επίσης και με πολλές διαφορετικές ενδεκάδες. Δεν είναι ψέμα να πούμε ότι όλοι αυτοί οι πειραματισμοί συντελέστηκαν προκειμένου να είναι κατασταλαγμένος την Κυριακή, 19 Φλεβάρη, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί να είναι ακόμη νωρίς, αλλά είναι μάλλον ξεκάθαρο πως στη μεσαία γραμμή η ΑΕΚ θα παίξει με Σιμόες και Γιόχανσον με τον Μάνταλο δεκάρι και στην επίθεση με τους τρεις λάτιν, τον Πατίτο από τα αριστερά, τον Βάργκας από τα δεξιά και τον Αραούχο στην κορυφή. Μπακασέτας και Λάζαρος όχι ότι δεν άρπαξαν την ευκαιρία στα ματς που έπαιξαν, αλλά σε αυτό το παιχνίδι θα βοηθήσουν – αν χρειαστεί – ερχόμενοι από τον πάγκο.

Εκεί που υπάρχουν αμφιβολίες είναι η άμυνα. Ο Γκάλο μάλλον δεν προλαβαίνει και ο Χιμένεθ θα υποχρεωθεί να χρησιμοποιήσει τον Βράνιες, άρα για το κέντρο της άμυνας μένουν Λαμπρόπουλος και Τσιγκρίνσκι. Αν ο Ουκρανός δεν κριθεί έτοιμος, τότε θα παίξει ο Κολοβέτσιος, διότι να «κατέβει» πάλι 3-5-2 ο Χιμένεθ φαντάζει μάλλον απίθανο. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να αγωνιστεί ως στόπερ ο Γιόχανσον και να παίξει στα χαφ από την αρχή ο Αϊντάρεβιτς (ή ο Γαλανόπουλος)

Για το ματς της Κυριακής έχουν ήδη διατεθεί 15.000 εισιτήρια και μαζί με τα διαρκείας και τα εισιτήρια που αναμένεται να πουληθούν τις επόμενες, οι άνθρωποι της Ένωσης υπολογίζουν γύρω στους 40.000 φίλους της ομάδας να ανηφορίζουν στην Καλογρέζα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα