Σε κατάσταση αμόκ οι οπαδοί της Άρσεναλ (Video)

Το οπαδικό κίνημα της Άρσεναλ δεν φημίζεται για κάποια σπουδαία δραστηριότητα, ωστόσο η φίλαθλη κοινότητα των «κανονιέρηδων» είναι αρκετά δραστήρια σε επίπεδα επικοινωνίας. Διατηρεί, μάλιστα, διαδικτυακό κανάλι με τον τίτλο ArsenalFanTV με πάρα πολλά «χτυπήματα» στο YouTube, δείγμα ότι οι φίλοι της ομάδας το παρακολουθούν στενά.

Μετά το τέλος του αγώνα στο Μόναχο, κάποιοι… ήρεμοι οπαδοί της Άρσεναλ μίλησαν για το παιχνίδι και αυτά που έλεγαν για τους παίκτες τους, τη διοίκηση και τον Βενγκέρ ήταν απλά… απερίγραπτα:

«Η αυτή η γαμημένη απάτη που λέγεται Άρσεναλ μας αναγκάζει να χύνουμε δηλητήριο.  Χάσαμε 10-2 σε δύο ματς σε αυτό το γήπεδο μέσα σε δύο χρόνια. Υποτίθεται μετακομίσαμε σε ένα μεγάλο γήπεδο όπως το Emirates και να ανταγωνιζόμαστε σε μεγάλο επίπεδο, αλλά εδώ δεν μπορούμε να νικήσουμε τη Λέστερ, θα αποκλείσουμε την Μπάγερν; Αρκετά με αυτό το ανέκδοτο. Ο Βενγκέρ είναι ένας γαμημένος δεινόσαυρος που έχει αφανιστεί. Όλοι γελάνε με την Άρσεναλ.», είναι μερικά μόνο από τα λόγια των εκνευρισμένων οπαδών.

Όσοι γνωρίζετε αγγλικά απολαύστε:

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα