Εν τρικυμία η Μπεσικτάς

 

Να εκνευρίσουν τους παίκτες της Μπεσικτάς και να τους κάνουν να νομίζουν πως ίσως την πατήσουν παρά το 1-1 στο Φάληρο θα επιδιώξουν οι «ερυθρόλευκοι» την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη.

Οι πρωταθλητές Τουρκίας έμειναν στο 2-2 την Κυριακή με την Καϊσερισπόρ, παίζοντας καλά μέχρι να προηγηθούν με τον Αμπουμπακάρ στο 55’. Στη συνέχεια, όμως, άρχισαν να κάνουν… τσαλιμάκια με αποτέλεσμα η αντίπαλη ομάδα που παλεύει για την παραμονή να το κάνει 1-2 και να χάσει τη νίκη στο 88’ μετά το δεύτερο γκολ του φορμαρισμένου Αμπουμπακάρ, ο οποίος κράτησε το εντός έδρας αήττητο των «αετών» στην τουρκική λίγκα.

Το σημαντικό είναι πως η Μπεσικτάς παρουσίασε αυτό ακριβώς που θέλει ο Ολυμπιακός, μία μη σοβαρή στάση εντός του γηπέδου, δείγμα της υπερβολικής αυτοπεποίθησης που έχει η ομάδα της Κωνσταντινούπολης, χωρίς να είναι τόσο καλή. Αν αργήσει να σκοράρει στη ρεβάνς, τότε είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα επέλθει εκνευρισμός.

Ο Σενόλ Γκιουνές δεν θα έχει στη ρεβάνς τον Μαρσέλο ο οποίος τραυματίστηκε στο ισχίο με τον Μίτροβιτς να θεωρείται πιθανός αντικαταστάτης του.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα