Σκίμπε: «Οι Έλληνες παίζουν με καρδιά»

Σημαντική χαρακτήρισε την απουσία του Τζαβέλα από την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με τη Βοσνία ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε, προσθέτοντας ωστόσο ότι οι Έλληνες διεθνείς παίζουν με καρδιά και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα, με παίκτες που παίζουν εξαιρετικά στην επίθεση. Το έργο μας δεν είναι εύκολο, όμως και η δική μας ομάδα γνωρίζει πολύ καλά πώς να αμύνεται. Είναι σημαντική η απουσία του Τζαβέλα, αλλά οι υπάρχοντες παίκτες μπορούν να καλύψουν το κενό του. Έχουμε παίξει σε καυτές έδρες όλοι και γνωρίζουμε πώς να διαχειριστούμε την ατμόσφαιρα στις κερκίδες. Έχω παίκτες που παίζουν με καρδιά και γνωρίζουν όλοι καλά τι πρέπει να κάνουν για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Περιμένω να δω το καλό πρόσωπο των παικτών μου, που είναι έμπειροι, αφού παίζουν σε προηγμένα πρωταθλήματα και καλές ελληνικές ομάδες. Το παιχνίδι είναι τελικός, θέλουμε να γυρίσουμε στην Αθήνα έστω με έναν βαθμό, αλλά φυσικά και θα είναι καλύτερα με τους τρεις», δήλωσε ο Γερμανός προπονητής, ο οποίος αρνήθηκε ευγενικά να αποκαλύψει τα πλάνα του για την εντεκάδα της Εθνικής μας στον κρίσιμο αγώνα με την Βοσνία στην Ζένιτσα το βράδυ της Παρασκευής (9/6).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα