ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ: “Είναι κατάπτωση να ασχολούνται με την επικοινωνία Καμμένου”

“Είναι κατάπτωση ενός πολιτικού συστήματος, την ώρα που ο λαός πεινάει και η ανεργία είναι στα ύψη, τα κόμματα να μην ασχολούνται με τα προβλήματα της κοινωνίας, αλλά να αλληλοσπαράσσονται για το αν ένας υπουργός μίλησε, πόσες φορές, και τι είπε με έναν υπόδικο ισοβίτη. Η ευθιξία και το αίσθημα ευθύνης στην πολιτική αντιπροσωπεύει το κάθε πολιτικό πρόσωπο και υπέρτατος κριτής όλων είναι ο λαός”. Με αυτή την ανακοίνωση αντέδρασε η Ένωση Κεντρώων στο θέμα των τηλεφωνικών επικοινωνιών του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη κατάδικο για εμπορία ναρκωτικών Μάκη Γιαννουσάκη.

Όμως το κόμμα Λεβέντη δεν έμεινε εκεί. Με παρέμβαση για το θέμα των συμβασιούχων στην καθαριότητα, η Ένωση Κεντρώων, υποστηρίζει ότι «εργαζόμενοι στην καθαριότητα και κυβέρνηση καλούνται να συνεννοηθούν για το θέμα των συμβασιούχων».

Σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων, «εάν ο διαγωνισμός γίνει μέσω ΑΣΕΠ, σε αυτόν πρέπει να συμμετάσχουν και άλλοι πολίτες και όχι μόνο οι σημερινοί εργαζόμενοι».

Τέλος, σημειώνει ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να αναλάβουν την υπόθεση των σκουπιδιών ιδιωτικές εταιρείες και γι’ αυτό υποστηρίζει: «Εάν δεν υπάρξει προσέγγιση, υποπτευόμαστε ότι την υπόθεση θα αναλάβουν ιδιωτικές εταιρείες και τελικά φαίνεται ότι αυτό είναι το μυστικό της όλης ιστορίας και η πρόθεση της κυβέρνησης».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα