Υπερήφανος – και δικαίως – ο Λεβ για το κατόρθωμα της Εθνικής Γερμανίας

ΤΑ "ΜΙΚΡΑ" ΠΑΝΤΣΕΡ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟ CONFEDERATIONS CUP

Η Εθνική ομάδα της Γερμανίας νίκησε τη Χιλή 1-0 στον τελικό του Confederations Cup και είναι η πρώτη φορά που κατέκτησε το συγκεκριμένο τρόπαιο, παρά το ότι ταξίδεψε στη Ρωσία με τη νεότερη δυνατή ομάδα,  προκειμένου οι παίκτες να αποκτήσουν εμπειρίες σε μεγάλες καλοκαιρινές διοργανώσεις.

Ο Ιωακείμ Λεβ δήλωσε εξαιρετικά περήφανος για το κατόρθωμα της ομάδας του και των παικτών του:

“Θα μπορούσες να αισθανθείς σε όλες τις προπονήσεις, σε κάθε μέρα, ότι κάτι συνέβαινε. Θα μπορούσες να αισθανθείς μια απίστευτη πείνα για νίκη, τόσο στις προπονήσεις, όσο και κατά τη διάρκεια των αγώνων, γι ‘αυτό αξίζει τον κόπο. Το γεγονός ότι αυτοί οι νέοι παίκτες έχουν κερδίσει αυτό το τουρνουά καθιστά ένα ιστορικό επίτευγμα, είναι μοναδικό στην ιστορία της Γερμανίας, είναι εξαιρετικό

Όλοι οι παίκτες που ήταν στην ομάδα είναι σε πολύ καλύτερη θέση από ό, τι πριν. Η ομάδα μας έπρεπε να αγωνιστεί σκληρά επειδή οι Χιλιανοί είναι πολύ ισχυροί παίκτες. Κυνηγήσαμε κυριολεκτικά κάθε μπάλα. Πριν από το παιχνίδι ο Βιδάλ είχε πει ότι η Χιλή θα κέρδιζε και θα έδειχνε ότι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Αυτή τη νίκη, δείχνει ότι προς το παρόν, η Γερμανία εξακολουθεί να είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα