Καθάρισε σε 3’ με δις σκόρερ τον Μαουρίσιο ο ΠΑΟΚ, 2-0 τον Αστέρα

Χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα και χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ είχε τον τρόπο να πάρει αυτό που ήθελε το βράδυ της Δευτέρας (30/10) επικρατώντας με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο τελευταίο ματς της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν ένα ακόμη ματς στην άδεια Τούμπα, αλλά διατήρησαν το απόλυτο στο συγκεκριμένο γήπεδο και έτσι ανέβηκαν ξανά δεύτεροι πάνω από την ΑΕΚ, την οποία αντιμετωπίζουν την Κυριακή (5/11) στο ΟΑΚΑ.

Ο παίκτης που τα έκανε όλα εύκολα ήταν ο Μαουρίσιο με δύο πολύ ωραία σουτ στο 34′ και στο 37′. Δεύτερο πολύ καλό εντός έδρας ματς για τον Βραζιλιάνο, ενώ θετικός ήταν και ο Βιεϊρίνια. Κάποιες καλές στιγμές είχε και ο Πέλκας. Αόρατος ο Πρίγιοβιτς, ενώ ο Ελ Καντουρί δείχνει ακόμα να μην έχει μπει τελείως στο κλίμα.

Για τους Αρκάδες, αυτό που μπορεί να πει κανείς είναι ότι το ματς τους στράβωσε γιατί δέχτηκαν δύο γκολ με μακρινά σουτ. Δεν έβγαλαν, όμως, αντίδραση στη συνέχεια με εξαίρεση το δοκάρι του Κυριακόπουλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καραντώνης (Ημαθίας), βοηθοί του οι Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας) και Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής), ενώ τέταρτος ο Σέζος (Κιλκίς).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Σαμπράνο, Βαρέλα, Μάτος, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί (81′ Μπίσεσβαρ), Πέλκας (77′ Μακ), Πρίγιοβιτς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας (73′ Δουβίκας), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς (52′ Καλτσάς), Μαντιντά (55′ Κυριακόπουλος), Τόνσο, Μανιάς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα