Κρήτη:Ξύπνησε από την καταστολή ο 6χρονος που είχε καταναλώσει αλκοόλ

Όλο και καλύτερα είναι ο 6χρονος Νικόλας απ’ την Κρήτη που εδώ και περίπου δύο εβδομάδες νοσηλεύεται στην εντατική έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ.

Το παιδί ξύπνησε απ’ την καταστολή και σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφύγει του κινδύνου για τη ζωή του. Δεν είναι πια διασωληνωμένος και έχει επαφή με το περιβάλλον.

Ωστόσο, όπως δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7, στους 88,6, ο Γιάννης Τασόπουλος, διοικητής του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται ο μικρός Νικόλας, θα παραμείνει στην εντατική για προληπτικούς λόγους. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «ήταν πολύ σοβαρή η δηλητηρίαση που υπέστη το παιδί. Κάτι πρωτοφανές σε τέτοια ηλικία».

Ο πατέρας του 6χρονου μιλώντας στην ΕΡΤ, φανερά ανακουφισμένος, σημείωσε ότι τόσο εκείνος όσο και η μητέρα του παιδιού έχουν μιλήσει μαζί του, ενώ έχει ήδη φάει και μάλιστα ο μικρός Νικόλας ζήτησε ένα ποδήλατο μεγαλύτερο από αυτό που έχει τώρα.

Το μικρό αγόρι από τους Στόλους του δήμου Γόρτυνας κατανάλωσε κρασί την Τετάρτη 25 Απριλίου, ενώ είχε διαφύγει της προσοχής των γονιών του.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα