Power of love: Σοκ με την αποχώρηση της Άννας

Σήμερα, στο σπίτι του «Power Of Love» παρακολουθήσαμε την αποχώρηση της Άννας από το παιχνίδι. Η παίκτρια αντιμετωπίζει πρόβλημα με την βίζα της στο Ντουμπάι και έπρεπε όπως είπε να αποχωρήσει αφού δεν κατάφερε να βρει λύση.

Αυτό την κατέβαλε ψυχολογικά και θέλησε να το μοιραστεί με τον Παναγιώτη έτσι ώστε να δουν μαζί τι θα κάνουν.

«Έχω προβλήματα με την βίζα μου στο Ντουμπάι. Πρέπει να μπω στη χώρα, αλλιώς θα χάσω τη βίζα μου. Δεν θέλω να χάσω τη βίζα μου. Είμαστε στην τελική ευθεία, ξέρω ότι είμαστε κοντά στο έπαθλο, αλλά με ενδιαφέρει περισσότερο η ζωή μας έξω» εξήγησε στον Παναγιώτη και εκείνος της είπε πως δεν έχει νόημα να μείνει στο σπίτι χωρίς εκείνη. Η Άννα του ζήτησε να μείνει και να το παλέψει και να το κάνει για εκείνους. «Δεν μπορούμε να βρούμε λύση. Θέλω να κερδίσουμε το έπαθλο, αλλά θέλω να κερδίσουμε τη ζωή μας έξω».

Οι συμπαίκτες της ξαφνιάστηκαν στο άκουσμα της είδησης και έψαχναν να βρουν διάφορες λύσεις έτσι ώστε να παραμείνει. Οι παίκτες του [Power of love» αποχαιρέτησαν την Άννα με δάκρυα στα μάτια. 

Μετά την αποχώρησή της η Μαρία Μπακοδήμου επισκέφθηκε τους παίκτες και ένα από τα θέματα που συζήτησαν ήταν και η αποχώρηση της Άννας. Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως αν όλα πάνε καλά στο Ντουμπάι για την Άννα και εκείνη αποφασίσει να επιστρέψει τότε θα την δεχτούν με χαρά πίσω.

Δείτε όσα έγιναν:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα