Το πολυσυζητημένο φιλί της Δούκισσας Meghan στον Harry

Σε δημόσια εμφάνιση ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί που όπως ήταν αναμενόμενο μέσα σε λίγα λεπτά όλη η Βρετανία μιλούσε γι’ αυτό .

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry εμφανίστηκαν σε αγώνα polo στον οποίο ο Harry αγωνιζόταν και μετά τη νίκη της ομάδας του, η δούκισσα του Sussex είχε το προνόμιο να δώσει τα μετάλλια.

Όμως η Δούκισσα δεν στάθηκε μόνο στο έπαθλο, αποφάσισε να χαρίσει και ένα δημόσιο φιλί στο στόμα στον πρίγκιπά της, δημιουργώντας στο κόσμο ένα μεγάλο παραλήρημα .

Όπως ήταν αναμενόμενο το φιλί έκανε το γύρο του κόσμου, με πολλούς να σχολιάζουν πως δεν έχουν δει ποτέ τον πρίγκιπα William (τον αδελφό του Harry) και την Kate Middleton να κάνουν κάτι αντίστοιχο δημόσια, κάτι που δημιούργησε αμφιβολίες αν αυτή η επίδειξη αγάπης «παραβιάζει» το βασιλικό πρωτόκολλο.

Τέλος, τοποθετήθηκαν ειδικοί σε θέματα βασιλικού πρωτοκόλλου, που επισημαίνουν πως η στιγμή που έγινε το φιλί μετά τη νίκη δεν παραβιάζει το βασιλικό πρωτόκολλο. Επίσης, δεν υπάρχει άγχος για τη μελλοντική διαδοχή του θρόνου, ενώ έχει κάθε δικαίωμα να εκφράζει τον έρωτά του όπως θέλει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα