Τον δολοφόνησε γιατί πήγε να βιάσει τη γυναίκα του

Νέα τροπή στη δολοφονία του Ντανιέλ Κορέα Φρέιτας, μιας και ο δολοφόνος του αποκάλυψε πως τον σκότωσε για να σώσει τη γυναίκα του από βιασμό. Ο ποδοσφαιριστής της Σάο Πάολο εντοπίστηκε σε θάμνους και οι ιατροδικαστές αναφέρουν πως βασανίστηκε πριν δολοφονηθεί.

Τα δημοσιεύματα από τη χώρα του καφέ αναφέρουν: «Από την κατάσταση της σορού προκύπτει ότι ήταν μια πολύ βίαιη κατάσταση. Είχε δύο βαθιά κοψίματα στον λαιμό του, ήταν σχεδόν αποκεφαλισμένος και είχαν ακρωτηριάσει τα γεννητικά του όργανα».

Ο δράστης της δολοφονίας του 24χρονου Βραζιλιάνου, Ντανιέλ Κορέα Φρέιτας, κατέθεσε πως ο ποδοσφαιριστής προσπάθησε να βιάσει την γυναίκα του στο πάρτι γενεθλίων της κόρης του.

«Είχε μπει στο δωμάτιο, είχε βγάλει τα ρούχα του και είχε κλειδώσει την πόρτα. Όταν άνοιξα την πόρτα ήταν πάνω από τη γυναίκα μου, η οποία ούρλιαζε για βοήθεια» τόνισε ο 38χρονος δολοφόνος και κατέληξε: «Θα το έκανε οποιοσδήποτε άντρας βρισκόταν εκεί. Θα μπορούσε να είναι η κόρη σου, η αδερφή σου, η μητέρα σου, ή η γυναίκα σου. Εκείνη τη στιγμή ήταν η γυναίκα μου, η Κρις, με την οποία είμαι παντρεμένος 20 χρόνια. Ο Τύπος λέει διάφορα, αλλά η γυναίκα μου δεν είχε σχέση μαζί του. Όταν τον έσπρωξα μακριά από τη γυναίκα μου, τον πέταξα στο πάτωμα και σταμάτησα το βιασμό της από αυτό το τέρας». Υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής έστελνε μηνύματα σε φίλους που τόνιζε τι θέλει να κάνει στη μητέρα της εορτάζουσας.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα