Μυθικά λεφτά για Ζλάταν δίνει η Μίλαν

Έτοιμη να ταράξει τα νερά του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι η Μίλαν, η οποία είναι διατεθειμένη να δώσει ένα αστρονομικό ποσό για την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο «Τζουζέπε Μεάτσα».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, ο Βραζιλιάνος τεχνικός των «ροσονέρι», Λεονάρντο συναντήθηκε με τον ατζέντη του 37χρονου Σουηδού φορ των Λος Άντζελες Γκάλαξι,  Μίνο Ραϊόλα και φημολογείται ότι του πρότεινε εξάμηνο συμβόλαιο συνεργασίας συνολικού κόστους 2.000.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο Ιμπραΐμοβιτς φόρεσε τη φανέλα του ιταλικού συλλόγου τη περίοδο 2010-2012.

Την ίδια ώρα, τα εν λόγω δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Μίλαν κινείται και για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής με τις περιπτώσεις των Αρτούρο Βιδάλ και Σεσκ Φάμπρεγας να βρίσκονται ψηλά στη λίστα. Μάλιστα, το ενδιαφέρον για τον Ισπανό δημιουργικό μέσο της Τσέλσι εξελίσσεται ζωερά, καθώς το συμβόλαιο του Φάμπρεγας με τους «μπλε» του Λονδίνου ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παράλληλα, οι «ροσονέρι» σαρώνουν την αγορά και για «κόφτη» με τον Χιλιανό αμυντικό μέσο της Μπαρτσελόνα να είναι απογοητευμένος από τη μεταχείριση που λαμβάνει στο Καμπ Νόου από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με αποτέλεσμα να στρέφει το βλέμμα του προς το Μιλάνο.

Όλες οι υποθέσεις αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα