«Άρρωστες ομάδες Ρόμα και Ρεάλ»

Την άποψή του πως η ομάδα του δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση εξέφρασε ο τεχνικός της Ρόμα, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions Leagu.

Οι «τζιαλορόσι» βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, όπως αποδείχθηκε και με την ήττα στο Ούντινε.  Ο προπονητής των Ρωμαίων, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, αναφέρθηκε στο ντεφορμάρισμα της ομάδας του στη συνέντευξη Τύπου και επισήμανε πως η επιθυμία για τη νίκη δεν αγοράζεται στο… σούπερ μάρκετ.

«Τόσο εμείς, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης είμαστε δύο άρρωστες ομάδες. Έχουμε προβλήματα στα εγχώρια πρωταθλήματά μας, αλλά μην ξεχνάμε πως αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης. Είναι θετικό πως έχουμε συλλέξει 9 πόντους μέχρι τώρα», είπε στην αρχική του τοποθέτηση στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Αυτό που μας λείπει είναι η επιθυμία για τη νίκη. Κι αυτή δεν αγοράζεται στο… σούπερ μάρκετ! Δεν θέλω να αναφερθώ στα προβλήματα της Ρεάλ Μαδρίτης, έχω να ασχοληθώ με τα προβλήματα της δικής μου ομάδας», πρόσθεσε ο 49χρονος τεχνικός και ξεκαθάρισε πως ο Μανωλάς πιθανότατα θα προλάβει να είναι έτοιμος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα