Διπλό ανατροπής των Τρικάλων στη Δράμα (video)

Ένα «ηρωικό» διπλό πανηγύρισαν -παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν για μια ώρα με αριθμητικό μειονέκτημα- τα Τρίκαλα στη Δράμα, στον αγώνα που «άνοιξε την αυλαία» της 16ης αγωνιστικής της Football League. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν της Δόξας με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Έτσι, σταμάτησαν το νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγωνιστικών που είχαν οι γηπεδούχοι.

Οι «μαυραετοί» μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν στο 18ο λεπτό με τον Καψάλη. Δεν μπόρεσαν να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ αλλά στο 30′ απέκτησαν ένα ακόμα πλεονέκτημα. Ο Τσιμίκας πήρε την άγουσα προς τ’ αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη κάρτα, για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Μάρτινς, και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες.

Παρ’ όλα αυτά στην επανάληψη μπήκαν πιο δυναμικά και μέσα σε ένα τέταρτο έκαναν την ολική ανατροπή, με σκόρερ τον Τριανταφυλλάκο. Στο 67′ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 82′, με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, διαμόρφωσε το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης, Ρουγκάλας, Καψάλης, Σιώπης, Μακρής, Πατράλης, Κρητικός (36′ Κασασόλα, 63′ Αυγενικού), Μάρτινς, Μπαϊκαρά (83′ Σαμπανίδης), Δούμτσιος.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος (40′ Ντόσης), Κούλπας (75′ Ντιαλό), Συριόπουλος, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος, Γκουγκούδης (65′ Σισέ), Τσιμίκας, Καπός, Μαρκόφσκι.

1-0

1-1

1-2

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

Σάββατο 9/2
Δόξα Δράμας-Τρίκαλα 1-2
(18’ Καψάλης – 67’, 82’ Τριανταφυλλάκος)

Κυριακή 10/2
Κέρκυρα-Απόλλων Λάρισας (15:00)
ΑΟΧ Κισσαμικός-Σπάρτη
Καραϊσκάκης-ΝΠΣ Βόλος
Αήττητος Σπάτων-Πλατανιάς
Αιγινιακός-Παναχαϊκή
Ηρόδοτος-Ηρακλής

Δευτέρα 11/2
Απόλλων Πόντου-Εργοτέλης (15:00)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα