Από το «My Style Rocks», υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος! (φωτο)

Κατεβαίνει υποψήφια στο Νότιο Αιγαίο

Η Έφη Αναστασοπούλου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, «My Style Rocks», κατεβαίνει υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».

Πρόκειται για μια υποψηφιότητα-έκπληξη που αφορά μια εντυπωσιακή σε παρουσία γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, συνδυάζει και την πνευματική καλλιέργεια, καθώς το βιογραφικό που τη συνοδεύει είναι πλούσιο.

Στην δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της, να συμπορευτεί με την παράταξη του κ. Χατζημάρκου, στην Περιφερειακή Ενότητα Σύρου, η Έφη Αναστασοπούλου αναφέρει -μεταξύ άλλων- τα εξής:

«Ως νέος άνθρωπος και νέα γυναίκα με πολιτική συνείδηση, κοινωνική υπόσταση και ειλικρινές ενδιαφέρον είμαι έτοιμη να δώσω το στίγμα μου και όλοι μαζί να στηρίξουμε τον τουρισμό, την κοινωνική φροντίδα, την ανάπτυξη, την στήριξη των ηλικιωμένων αλλά και της νέας γενιάς μέσω της παιδείας. Επιπλέον μπορώ να προσφέρω με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης μια νέα πνοή. Έχουμε όλοι ανάγκη μια νέα πνοή στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε. Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε την ανάπτυξη».

Τι να πούμε εμείς μετά από τέτοια απόφαση, και κυρίως μετά από τέτοια (βαρύγδουπη) δήλωση!

Καλή επιτυχία! Και αυτό τα λέει όλα..!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα