Το συγκινητικό αφιέρωμα του Αρναούτογλου στον Παντελίδη (βίντεο)

Σε αυτόν είχε παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη

«Ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε ο Παντελής σε τηλεοπτικό πλατό, μέσα εδώ, σε αυτό το χώρο, ακριβώς σε αυτό το σημείο που βρίσκομαι…», ανέφερε ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας στην εκπομπή του για τον πρόωρα χαμένο Παντελή Παντελίδη, τον Παντελή όλων μας, αφού είτε το παραδεχόμαστε κάποιοι, είτε όχι, είχε καταφέρει να μας αγγίξει έστω με ένα στίχο από τα τραγούδια του, με ένα ρεφρέν.

Την ερχόμενη Δευτέρα συμπληρώνονται τρία χρόνια από την ημέρα που άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στην άσφαλτο, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο Αρναούτογλου ήταν ο πρώτος άνθρωπος, που ενέπνευσε εμπιστοσύνη στον Παντελή και είχε δεχτεί τότε να εμφανιστεί στο στούντιο, για να παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη. Αυτό το περιστατικό, σε συνδυασμό με την φιλία που έδενε τον παρουσιαστή μαζί του, αποτέλεσε αφορμή για να προβληθεί ΄ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στη μνήμη του δημιουργού των επιτυχιών.

«Ο Παντελής δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Με έναν ή με άλλον τρόπο θα υπάρχει πάντα, στη μουσική, στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση, στην καρδιά μας. Θα είναι ο Παντελής που αγαπήσαμε και θα αγαπάμε πάντα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και έδωσε πάσα για την προβολή του αφιερώματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα