Στα μαχαίρια (εκ νέου) με τον Βερναρδάκη το ΚΙΝΑΛ

Στα μαχαίρια είναι για μία ακόμη φορά ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης με το Κίνημα Αλλαγής. Ο πρώην συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου, που έχει ενταχθεί στο σύστημα Μαξίμου, προέβλεψε σε ραδιοφωνική εκπομπή, ότι το ΚΙΝΑΛ δεν θα εισέλθει στην Βουλή.

“Η εκτίμησή μου είναι ότι το ΚΙΝΑΛ μπορεί να μην εκπροσωπηθεί στην επόμενη Βουλή. Όταν τα διλήμματα είναι έντονα και οι εκλογικές αντιπαραθέσεις πολωτικές τότε ο ενδιάμεσος χώρος πιέζεται, τι σας κάνει εντύπωση; Οι εκλογές είναι πάντα ένα σκληρό τεστ, τεστ πραγματικότητας. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές πιθανότητες να είναι πρώτο κόμμα. Όποιο κόμμα είναι πρώτο θα έχει αυξημένες πιθανότητες αυτοδυναμίας επειδή η επόμενη Βουλή δεν θα είναι οκτακομματική. Διαφαίνεται η πιθανότητα του κόμματος Βελόπουλου να εκπροσωπηθεί στη Βουλή”.

Άμεση ήταν η απάντηση προς τον Βερναρδάκη από το επικοινωνιακό τιμ της Χαριλάου Τρικούπη. Έτσι ο γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας Σταμάτης Μαλέλης μίλησε για αυτογελοιποίηση του υπουργού: “Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Βερναρδάκης συνεχίζει να περιφέρει από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο την πολιτική παρακμή του. Ο κ. Βερναρδάκης καταλαβαίνοντας το τέλος της λαϊκίστικης και νεοδεξιάς πολιτικής που υπηρέτησε, αντί να σωπαίνει, συνεχίζει να αυτογελοιοποιείται”.

Θέση πήρε και ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά την εβδομαδιαία ενημέρωση των πολιτικών συντακτών: “Κανείς εδώ και χρόνια δεν ασχολείται σοβαρά με τις φαιδρότητες του κ. Βερναδάκη. Τις τελευταίες μέρες ούτε καν στο ίδιο του το κόμμα. Για αυτό έχει μια ιδιαίτερη νευρικότητα και έχει ξεφύγει. Το βράδυ των εκλογών προβλέπω ότι φεύγοντας θα τον ξεχάσουν κλειδωμένο στο υπόγειο του Μαξίμου!”

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα