Άγριο κράξιμο σε Παππά: «Προδώσατε τη Μακεδονία» (βίντεο)

Θερμή «υποδοχή» επεφύλασσαν στο Νίκο Παππά στο Κιλκίς αφού τα “‘άκουσε” από τους πολίτες  του δήμου Παιωνίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Προδώσατε τη Μακεδονία», είπε χαρακτηριστικά ένας ηλικιωμένος κάτοικος του ακριτικού χωριού Μεταμόρφωση, συμπληρώνοντας «κρίμα που σας έδωσα και την ψήφο μου», ενώ ο υπουργός προσπαθούσε να αναπτύξει τα επιχειρήματά του.

Ένας δημοτικός σύμβουλος του δήμου Παιωνίας του επέδωσε μάλιστα και ψήφισμα, που χαρακτηρίζει «ανεπιθύμητους» όσους έχουν εγκρίνει την Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ ο κύριος Παππάς που το παρέλαβε γελώντας αμήχανα, είπε: «Να φύγουμε, δηλαδή, εννοείτε;».

Πολίτες που τον είδαν από μακριά, του φώναξαν επίσης «ό,τι έχετε να πουλήσετε, πουλήστε τα όλα»!

TΓια το ψηφιακό σήμα μίλησε ο Νίκος Παππάς

Από την πλευρά του ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής απέφυγε να σχολιάσει τη στάση των κατοίκων της περιοχής και προτίμησε να μιλήσει για το ψηφιακό σήμα.

«Πρέπει όλοι να σταματήσουμε να αντιλαμβανόμαστε την περιοχή των συνόρων «ως εσχατιά» και υπογράμμισε ότι η τοπική κοινωνία, η αυτοδιοίκηση και η κεντρική εξουσία θα πρέπει να αξιοποιήσουν τις νέες δυνατότητες, που ανοίγονται στην καινούργια περίοδο.

Η περιοχή αποκτά νέες δυνατότητες με την επίλυση των προβλημάτων με τους γείτονες και, όλοι μας, πρέπει να σταματήσουμε να την αντιλαμβανόμαστε ως εσχατιά, ως το τελευταίο άκρο, που μετά σταματάει ο κόσμος» δήλωσε ο κ. Παππάς και προσέθεσε: «Ξεκινάει μια καινούργια περίοδος, καινούργιες δυνατότητες και όλες αυτές τις δυνατότητες είμαστε υποχρεωμένοι, τοπική κοινωνία, τοπική αυτοδιοίκηση και κεντρική κυβέρνηση, βεβαίως, να τις αξιοποιήσουμε».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα