Τον Μανθάνο ο Περέιρα (ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ). Τον Περέιρα παρατηρητή του Μανθάνο (ο Θόδωρος)

Ο Περέιρα όρισε τον Μανθάνο στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και την Κυριακή θα είναι παρατηρητής του…

O Θόδωρος φροντίζει για όλα. Δεν ξεχνάει πως το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να προοδεύσει, έστω και αν υπάρχουν συμπτώσεις που προκαλούν ερωτηματικά.

Όπως για παράδειγμα αυτό με τον Ισπανό διαιτητή Χεσούς Χιλ Μανθάνο. Αυτόν που βρήκε ο Περέιρα από το… πάνω ράφι της UEFA και σφύριξε τον αγώνα του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Το ντέρμπι που ουσιαστικά έκρινε τον τίτλο, καθώς με τη νίκη του 3-1 ο «δικέφαλος του βορρά», τον εξασφάλισε.

Ο Μανθάνο πήγε πολύ καλά. Τον βοήθησε ωστόσο το παιχνίδι. Δεν έγιναν φάσεις που μπορούσαν να το τινάξουν στον αέρα. Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε, οπότε… όλα καλά.

Ω, του θαύματος! Λίγο καιρό αργότερα ο Μανθάνο ορίστηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι Ολλανδίας-Γερμανίας (24/3, 20:45) για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020. Και ποιον τοποθέτησε η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA να τον βαθμολογήσει;

Τον Πορτογάλο πρόεδρο της ΚΕΔ Βίτορ Μέλο Περέιρα. Αυτόν δηλαδή που τον είχε βρει για το ελληνικό ντέρμπι και του έκανε το χατίρι να έλθει να σφυρίξει στην Τούμπα. Ομορφιές στην Ευρώπη μεταξύ Ιβήρων…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα