Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε

Όλες οι πληροφορίες γύρω από το φρικαλέο έγκλημα

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε στο Χαλάνδρι.

Πατέρας 27 ετών πυροβόλησε με μια καραμπίνα τον 4χρονο γιο του τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, και η αστυνομία έφτασε στο σημείο αφού ειδοποιήθηκε από γείτονες.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το newsit.gr, όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την τραγωδία, που θυμίζει πολύ εκείνη πριν από μερικές εβδομάδες στο Νέο Κόσμο. Ο πατέρας ήταν νεκρός με τραύμα από όπλο στο κεφάλι και δίπλα του κειτόταν νεκρό το αγοράκι του.

Στη συνέχεια, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έβαλε τέλος στη ζωή του, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, οι οποίες μεταφέρουν επίσης ότι ο δράστης βρισκόταν σε διάσταση με την Ρομά σύντροφό του και μητέρα του άτυχου παιδιού.

Το ζευγάρι φέρεται να είχε έντονες διαφωνίες και το πρωί της Κυριακής η μητέρα προσπαθούσε μάταια να επικοινωνήσει με τον 27χρονο και τον γιο της.

Τελικά πήγε στο σπίτι και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Ο καυγάς πριν την τραγωδία

Όπως αναφέραμε παραπάνω ο 27χρονος αυτόχειρας σκοτώνοντας τον άτυχο 4χρονο γιο του έδωσε τέλος και στη δικιά του ζωή. Αλλά για το τι τον οδήγησε σε κάτι τέτοιο είναι το μεγάλο ερώτημα και ζητούμενο.

Όπως αποκαλύπτεται από τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας, ο αυτόχειρας ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του. Την κατηγορούσε πως διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις και οι καυγάδες τους ήταν συνεχείς και έντονοι.

Ο τελευταίος έγινε το βράδυ του Σαββάτου (06.04.2019) δια τηλεφώνου. Το ζευγάρι τσακώθηκε από το τηλέφωνο για άλλη μια φορά και μάλιστα πολύ έντονα.

Ο 27χρονος άνδρας ήταν μακρυά από την οικογένειά του – Ήταν συχνά μαζί με τον 4χρονο γιο του 

Από το πρωί της Κυριακής, τόσο η μητέρα του 4χρονου αγοριού όσο και η αδερφή της προσπαθούσαν να βρουν στο τηλέφωνο τον 27χρονο. Δεν πήγαινε το μυαλό τους τι είχε συμβεί μέσα στο διαμέρισμα της οδού Τυμφηστού στο Χαλάνδρι.

Προσπάθησαν να τους βρουν και μέσω γειτόνων αλλά μάταια. Λίγη ώρα αργότερα, έμαθαν το τραγικό νέο. Πως ο 27χρονος είχε σκοτώσει το παιδί και αυτοκτόνησε. Η τραγική μητέρα έφτασε αμέσως στο σημείο.

Οι γείτονες της οικογένειας δήλωσαν ότι ο 27χρονος δεν είχε πολλά πολλά μαζί τους. Όμως συχνά τον έβλεπαν μαζί με το 4χρονο αγοράκι του.

Η μοναδική φορά που είχαν έρθει σε επαφή μαζί του ήταν πριν από έξι μήνες. Τότε είχε γίνει ληστεία σε ένα γειτονικό, από το δικό του, σπίτι. Ο 27χρονος, περιγράφουν, είχε βγει και είχε καταφέρει να φωτογραφίσει τους ληστές.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα