Κοντά σε Σεμέδο και Μπρούνο ο Ολυμπιακός

Ίσως και μέσα στην εβδομάδα να είναι σε θέση ν’ ανακοινώσουν τις επόμενες μεταγραφές τους στον Ολυμπιακό μετά την απόκτηση του Ζοσέ Σα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν προχωρήσει τις επαφές με τον Ρούμπεν Σεμέδο και τον Φελίπε Μπρούνο και πολύ σύντομα μπορεί να κλείσουν τις δύο περιπτώσεις με αίσιο τρόπο για την ομάδα

Όσον αφορά στον Πορτογάλο αμυντικό, αποτελεί προσωπική εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς. Άναψε για εκείνον το «πράσινο φως» στη διοίκηση του συλλόγου ο Φρανσουά Μοντέστο , έγιναν οι επαφές με τη Βιγιαρεάλ, όπου ανήκει ο 25χρονος στόπερ (έπαιξε το 2019 ως δανεικός στη Ρίο Άβε) και το θέμα προχωρά, καθώς υπάρχουν και πολύ καλές σχέσεις της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ με τους Ισπανούς.

Εκείνο που πρέπει να ξεκαθαρίσει είναι ο τρόπος που θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σεμέδο, αν δηλαδή θα παραχωρηθεί ως δανεικός ή θα πάρει ένα ποσοστό σε μορφή συνιδιοκτησίας ο Ολυμπιακός.

Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου και η μεταγραφή του Μπρούνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να τον αποκτήσουν και έχουν έρθει σε επαφή και με την Λασκ Λιντς και με την πλευρά του βιρτουόζου μεσοεπιθετικού που ξεχώρισε τον προηγούμενο ενάμιση χρόνο ως ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα