Ομόφωνα ο Τζιάνι Ινφαντίνο ξανά στην προεδρία της FIFA

Ομόφωνα ο Τζιάνι Ινφαντίνο επανεκλέχτηκε στην προεδρία της FIFA. O ισχυρός άνδρας της Διεθνούς Ομοσπονδίας σε Κογκρέσο που ήταν προγραμματισμένο με παρόντα τα 211 ποδοσφαιρικά κράτη, δίχως αντίπαλο για την προεδρία της Ομοσπονδίας, πήρε ψήφο εμπιστοσύνης δίχως μάλιστα να εκφραστεί η παραμικρή ένσταση.

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο δήλωσε περήφανος που έχει καταφέρει έπειτα από περίπου 3,5 χρόνια της θητείας του στον προεδρικό θώκο της FIFA να «καθαρίσει» την Ομοσπονδία από σκάνδαλα και διαφθορές!

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δεν θέλησε κανείς να πάρει το λόγο για να εκφράσει την άποψή του ή ν’ αφήσει να εννοηθεί ότι ενδεχομένως είχε διαφωνία με την ανανέωση της παρουσίας του Ινφαντίνο στην προεδρία.

«Τα τελευταία τρία χρόνια και τέσσερις μήνες δεν ήταν τέλεια, έκανα λάθη στην προσπάθεια να βελτιώσω τα πράγματα για ένα καλύτερο μέλλον στη FIFA και πλέον, ουδείς μιλάει για… κρίση σε αυτές τις εκλογές. Ουδείς μιλάει για σκάνδαλα. Ουδείς μιλάει για διαφθορά. Ουδείς μιλάει για ανάγκη να υπάρχει restart στη δομή της Ομοσπονδίας.

Η FIFA πλέον διέπεται από ακεραιότητα, εμπνέει εμπιστοσύνη, είναι υπέρ της ισότητας και λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια» είπε χαρακτηριστικά ο νυν πρόεδρος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα