ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ: “Πρώτος στόχος να καταργήσουμε το υπερταμείο που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ”

Με τον δικό του τρόπο ο Χάρης Καστανίδης άφησε σαφείς αιχμές στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζοντας τα μνημονιακά μέτρα που έχει ψηφίσει και είναι επώδυνα για τη χώρα. Χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ζήτησε εθνική συνεννόηση μετά τις εκλογές, για να καταργηθεί το υπερταμείο και να επιτευχθούν οι αλλαγές στους μεταμνημονιακούς όρους, αλλά και για να γίνουν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις στο κράτος.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον Ευάγγελο Βενιζέλο τόνισε ότι δεν αποτελεί βαρίδι για το κόμμα ζητώντας και την δική του συστράτευση. Εκτίμησε ότι το ΚΙΝΑΛ, όχι μόνο θα αντέξει στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, αλλά θα γίνουν και οι κατάλληλοι χειρισμοί για να αυξηθούν τα εκλογικά του ποσοστά.

Αναφορικά με τη δήλωση Κρεμαστινού περί σύμπραξης τον όμορων χώρων, σχολίασε: “αν σας έλεγα γερμανοτσολιά θα ντρεπόμουν μετά να ζητήσω τη συνεργασία σας”.

Στο θέμα της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, είπε ότι όλοι έκαναν λάθος στο συγκεκριμένο ζήτημα, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει θέμα συνταγματικής τάξης και παραβίασης, υπάρχει όμως θέμα πολιτικής δεοντολογίας. Για τη στάση που θα κρατήσει ο ΠτΔ, σημείωσε ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος τυπικά μπορεί να υπογράψει αλλά θα σηκώσει ένα τεράστιο θεσμικό βάρος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα