Ποιος είναι ο Μπενζιά που θέλει ο Ολυμπιακός για αντι-Φορτούνη (video)

Πεποίθηση είναι πλέον στον Ολυμπιακό- μετά και το πρώτο παιχνίδι με την Πλζεν- ότι θα πρέπει να αποκτηθεί ένας παίκτης πίσω από τον φορ για να κ αλύψει το κενό της απουσίας του Κώστα Φορτούνη.

Ο Βαλμπουενά αποδείχθηκε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί καθώς παίζει στα άκρα, ενώ και οι δυνάμεις του δεν είναι τέτοιες που μπορεί να τον υποστηρίξουν.

Γι αυτό το λόγο ο Ολυμπιακός στρέφεται στη λύση του Γιασίν Μπενζιά…

Γεννημένος στις 8 Σεπτεμβρίου 1994 στη Γαλλία, αλλά με καταγωγή με την Αλγερία, με την εθνική ομάδα της οποίας έχει παίξει τέσσερις φορές (έχει πετύχει και ένα γκολ) ο Μπενζιά είναι το πρόσωπο που μπορεί να αντικαταστήσει το μεγάλο κενό του Φορτούνη.

Οι Πειραιώτες έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις για τον Αλγερινό άσο της Λιλ,στην οποία δεν υπολογίζεται από τον προπονητή, Κριστόφ Γκαλτιέ. Στο τραπέζι έχει πέσει η περίπτωση του δανεισμού μαζί με πληρωμή του συμβολαίου του Μπενζιά, το οποίο του αποφέρει 1,2 εκατ.ευρώ το χρόνο.

Την τελευταία ημέρα της περσινής μεταγραφικής περιόδου οι Γάλλοι τον έστειλαν Τουρκία και συγκεκριμένα στην Φενέρ  όπου τα “καναρίνια” τον απέκτησαν δανεικό για έναν χρόνο, πληρώνοντας μάλιστα το 100% του συμβολαίου του, κοντά στα 1,5 εκατ. ευρώ, έχοντας μάλιστα και option αγοράς οριοθετημένη στα 10 εκατ. ευρώ.

Στην Τουρκ΄ία δεν… κόλλησε με την ομάδα καθώς είχε μόλις 13 συμμετοχές χωρίς να πετύχει ούτε ένα γκολ.

Οι αριθμοί του δεν είναι καλοί, ωστόσο αυτή τη στιγμή και με δεδομένη την πίεση που υπάρχει στον Ολυμπιακό για την κάλυψη της θέσης εμφανίζεται ως ο βασικός αντικαταστάτης του Φορτούνη…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα