Γιώργης Σαββίδης: Ο… εμπρηστής-πρίγκιπας του Ροστόφ

Μπουρλότο κάθε λίγο και λιγάκι βάζει ο πρωτότοκος γιος του Ιβάν Σαββίδη με αγαπημένο του... σπορ τις αναρτήσεις στο instagram που προσβάλλουν και προκαλούν

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρη προσέφερε το έναυσμα, ώστε ο Γιώργος Σαββίδης, πρωτότοκος γιος του Ιβάν, ν’ανεβάσει τόσο τους τόνους με χαρακτηρισμούς κι εκφράσεις που αρμόζουν περισσότερο σε χούλιγκαν, παρά σε υπεύθυνα διοικητικά στελέχη.

Ακολούθησε η άμεση παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Αυγενάκη, καθώς την ώρα που η κυβέρνηση επιχειρεί να χτυπήσει τη βία, έρχονται θεσμικά πρόσωπα να ρίξουν λάδι στη φωτιά.

«Οι εμπρηστικές και απαξιωτικές δηλώσεις/ανακοινώσεις παραγόντων και ΠΑΕ δεν συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος βελτίωσης στο ποδόσφαιρο και ασφάλειας στα γήπεδα.

»Δεν βοηθούν στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της βίας και της επιστροφής των φιλάθλων και των οικογενειών στις εξέδρες. Συντελούν μονάχα στην όξυνση και στην καλλιέργεια περαιτέρω απαξίωσης του αθλήματος», είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Γιώργος Σαββίδης ωστόσο δεν είναι από τους παράγοντες που μπορεί να χαλιναγωγήσει κάποιος. Πολύ συχνά γίνεται επιθετικός σε βαθμό που δεν αρμόζει στην παιδεία και τις σπουδές του. Κάποιοι τον δικαιολογούσαν λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

Ο Γιώργης, όπως τον φωνάζουν στην οικογένεια, έχει γίνει πλέον 28 και δεν είναι απ’ αυτούς που θα πρέπει να θεωρούν τη βία κοινωνικό φαινόμενο, καθώς ως πρίγκιπας του Ροστόφ έχει ζήσει ζωή βασιλική και όλα ήταν και είναι στα… πόδια του.

Ο αδελφός του, Νίκος, είναι πιο μικρός και δεν έχει δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα.

Είναι ο φανατισμός αυτός που τον ωθεί σε τέτοιες ενέργειες; Πολλοί χάριν αστειότητας επισημαίνουν πως ο Γιώργης κοιμόταν με τη φωτογραφία του Κούδα στο δωμάτιό του.

Γεγονός είναι πως είχε χρισθεί ΠΑΟΚτσής, πολύ πριν αποφασίσει ο πατέρας του να εμπλακεί και να πάρει τις τύχες της ομάδας στα χέρια του.

Ο ίδιος έχει εξομολογηθεί πως: «Όταν ήμουν έξι χρονών πήγαινα σχολείο στο Κιλκίς για ένα χρόνο και είχα έναν ξάδελφο, που ήταν Άρης. Παίζαμε μαζί, περνούσαμε αρκετό χρόνο και εγώ φώναζα “ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ”, χωρίς να ξέρω κάτι περισσότερο για την ομάδα.

»Από έντεκα, δώδεκα χρονών άρχισα να βλέπω αγώνες. Όταν μου είπε ο πατέρας μου ότι ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, του είπα ότι ήταν μία πάρα πολύ καλή ιδέα. Πριν γίνει η αγορά όμως, δεν είχα έρθει στην Τούμπα».

Από τότε που ήλθε κοντά στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, τον αγάπησε παθολογικά. Ακόμη και στα γενέθλιά του, ο Γιώργος Σαββίδης έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αρκετή δόση αυτοσαρκασμού ανήρτησε στο Instagram μία εικόνα από τον ίδιο να πανηγυρίζει στο γήπεδο της Τούμπας αναφέροντας:

«Έγινα 28, όμως μυαλό δεν έβαλα ακόμα… Αλλά και μυαλό να είχα, πάλι ΠΑΟΚ θα ήμουνα. ΠΑΟΚ λοιπόν και τα μυαλά στο μίξερ».

Η κόντρα με τον Άρη

Ως… γνήσιος οπαδός του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Σαββίδης ξεχωρίζει για τα αντι-Αρειανά του αισθήματα. Όταν λοιπόν εξέδωσε ανακοίνωση ο Άρης που καταγγέλλει πως η αποστολή του δέχθηκε απειλές και ύβρεις στην Τούμπα κατά το ισόπαλο ντέρμπι εναντίον του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Σαββίδης προχώρησε σε μονολεκτική- ανάρτηση στο Instagram γράφοντας «παράρτημα» με την ερμηνεία της λέξης.

Δεν άφησε βέβαια στο απυρόβλητο τον ισχυρό άνδρα του Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη, που… ευχαρίστησε τον «Δικέφαλο» για τη φιλοξενία και υποσχέθηκε να ανταποδώσει κατά την αναμέτρηση του δευτέρου γύρου της Super League στο Χαριλάου. Ο Γιώργης έγραψε στο Instagram: «Μάγκεψαν και τα τούβλα και σφυράνε από τις τρύπες».

Πριν από δύο χρόνια, ο Γιώργος Σαββίδης, σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram, περνούσε έξω από το γήπεδο του Άρη «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά το ματς ΠΑΟΚ-Έστερσουντ, ακούγοντας ηχογραφημένα συνθήματα της ομάδας του και με αυτό τον τρόπο ήθελε να… πικάρει τον «αιώνιο» αντίπαλο στη συμπρωτεύουσα. Μάλιστα, βγήκε κάποια στιγμή από το αυτοκίνητό του και τα τραγούδησε δυνατά.

Αναμενόμενα, αυτό προκάλεσε αντιδράσεις των φίλων του Άρη στα social media για την απρεπή και προκλητική ενέργεια του γιου τού Ιβάν Σαββίδη, ενώ και η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση, στην οποία χωρίς να αναφέρει καν το όνομα του Γιώργου Σαββίδη τον χαρακτήριζε «χαϊδεμένο γιο του μπαμπά» και καλούσε να τον μαζέψουν πριν να είναι αργά.

«Τόσο καιρό δεν ασχολούμασταν με τις ανοησίες και τις προκλήσεις του χαϊδεμένου γιου του μπαμπά, διότι δεν θέλαμε να κατέβουμε στο δικό του επίπεδο. Άλλωστε, η βλακεία είναι ανίκητη. Το κακό, όμως, παράγινε.

»Μαζέψτε τον, πριν να είναι αργά… Αυτή είναι η τελευταία μας προειδοποίηση… Για το οτιδήποτε, λοιπόν, συμβεί από εδώ και στο εξής είναι ο φυσικός και ηθικός αυτουργός», είχε αναφέρει ο Άρης πριν…. χαρακτηριστεί παράρτημα.

Η συνήθεια του Γιώργου Σαββίδη να ανεβάζει μηνύματα στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει κλίμα έντασης, με πολλές από τις αναρτήσεις να έχουν εμπρηστικό περιεχόμενο.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε πει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός. Μπορεί ο θαυμαστής του Αλέξη Τσίπρα να διαψεύστηκε, αλλά τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε… φροντίσει να στοχοποιήσει και ο Γιώργης.

Από πού; Μα από τον επίσημο λογαριασμό του στο instagram βέβαια. Μάλιστα, με κάθε ευκαιρία φροντίζει να βάζει φωτογραφίες του πρωθυπουργού με το κασκόλ του Ολυμπιακού, προκειμένου να τον χτυπήσει πολιτικά. Ποτέ δεν ανέβασε τον Τσίπρα με το κασκόλ του Παναθηναϊκού, ή τον Καμμένο με αυτό της ΑΕΚ….

Μεταξύ άλλων ανέφερε για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τα εξής: «Κ. Μητσοτάκη, είναι πολύ εύκολο, αλλά συνάμα υποκριτικό κι ανεύθυνο να επιρρίπτετε ευθύνες για τα δεινά του δύσμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου σε έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει επενδύσει εκατομμύρια ευρώ στον χώρο του αθλητισμού. Στον άνθρωπο που από την πρώτη στιγμή επιθυμούσε την κάθαρση και έκανε τόσες κινήσεις για αυτό.

»Την τελευταία πενταετία έχουν συμβεί σημεία και τέρατα στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά εκεί δεν σας είδα να τα αντιμετωπίζετε με το ίδιο θάρρος και σθένος. Μήπως ανασταλτικός παράγοντας είναι οι ιδιαίτερες και συγγενικές σχέσεις που έχετε με μεγαλοπαράγοντα;» 

Υποστηρικτής των αντιπάλων

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως πετυχαίνουν αν… ψοφήσει η κατσίκα του διπλανού. Ο Γιώργος πάντως τον Ιούλιο του 2017 επιστράτευσε το Instagram, για να εκφράσει τη συμπαράστασή του στις αντίπαλες ομάδες των ελληνικών συλλόγων στο Champions League.

Ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ ανέβασε στο insta stories τα σήματα των Παρτιζάν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας μαζί με αυτό του ΠΑΟΚ, ευχόμενος «καλή τύχη».

Παρτιζάν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας επρόκειτο να αντιμετωπίσουν Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ ο ΠΑΟΚ έπαιζε με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. 

Η εισβολή με το όπλο

Ακόμη και όταν ο πατέρας του Ιβάν Σαββίδης εισέβαλε με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, τότε που ο δράστης επέδειξε μεταμέλεια, ο Γιώργος Σαββίδης είδε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Παίζετε με τα νεύρα μας και τις ψυχές εκατομμυρίων ανθρώπων…  Για πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα για την υγεία του πατέρα μου… Φτάνει, ως εδώ. Βάλτε το εκεί που ξέρετε τέτοιο τρόπαιο», έγραψε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Σαββίδης.

«Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα στην υγεία του πατέρα μου και σε ένα πρωτάθλημα που παίζεται παρασκηνιακά και σε αίθουσες δικαστηρίων, να είστε σίγουροι ότι θα επιλέξω το πρώτο».

«Ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μου αλλά ο πατέρας μου είναι ο Θεός μου», τόνισε κλείνοντας την ανάρτησή του.

Βάλτε το κύπελλο στον κ.. σας

Στις 13 Μαρτίου 2018, μετά τα όσα είχαν συμβεί με πρωταγωνιστή τον πατέρα του, Ιβάν, ο Γιώργος Σαββίδης ξέφευγε στο Instagram:

«Δείξτε μας ένα video, που τρέχει με το όπλο στα χέρια και απειλεί κάποιον. Σε ποια γλώσσα ήταν οι απειλές;  

»Σίγουρα οι κάμερες της Nova είχαν μικρόφωνο και κατέγραψαν όλα όσα έγιναν! Βάλτε όλη αυτή την προπαγάνδα και το Κύπελλο στον κ…. σας. Μετρήστε ψήφους, προστατέψτε τους φίλους σας και συνεχίστε να κάνετε φάουλ», έγραψε.

Τρεις ημέρες μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα με την εισβολή με όπλο, ο Γιώργος Σαββίδης έστειλε ένα προκλητικό μήνυμα «προς όλους τους εχθρούς μας».

«Φεύγουμε για Ρωσία. Ένα μήνυμα σε όλους τους εχθρούς μας πριν φύγω…» έγραψε και έβαλε μία αρκούδα που δείχνει τα γεννητικά της όργανα.

Πάντως τους φίλους του φροντίζει να τους στηρίζει. Και βέβαια ενοχλήθηκε με την απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη από την Εθνική μας ομάδα.

Όταν λοιπόν βρήκε την ευκαιρία, και συγκεκριμένα την επομένη της ήττας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με 1-0 από τη Φινλανδία με τον Ολλανδό Φαντ Σιπ στο τιμόνι, το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανήρτησε μία εικόνα στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο Αναστασιάδης φταίει».

Από την… πένα του Γιώργη δεν ξέφυγε ούτε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Όταν ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που διατέλεσε πρόεδρος στην ΑΕΚ τον Απρίλιο του 2017, χαρακτήρισε τον Ιβάν Σαββίδη «νέο “αυτοκράτορα” του ελληνικού ποδοσφαίρου», με αφορμή δηλώσεις που έκανε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό,  ο υιός με ανάρτησή του στο Instagram χαρακτήρισε τον Ντέμη «υπάλληλο του μήνα», γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χρειάζεται πραγματικό ταλέντο για να καταλήξεις από Πρωταθλητή Ευρώπης και πρόεδρος ενός μεγάλου συλλόγου, υπάλληλος του μήνα. Μπράβο».

Φρούδες υποσχέσεις

Ο Γιώργος Σαββίδης δέχθηκε τα πυρά του Φιλ Γκος, ο οποίος μιλώντας για όσα έζησε στον ΠΑΟΚ αποκάλυψε το μεγάλο του παράπονο:

«Είμαι εκνευρισμένος από τον τρόπο που τελειώσαμε, αλλά και γιατί μου είχε πει ο κύριος Γιώργος Σαββίδης ότι θα σώσει την ομάδα και δεν έκανε αυτό που είπε. Αυτό μ’ ενόχλησε. Πήγα σπίτι γιατί δεν πληρωνόμουν. Ο γιος του κυρίου Σαββίδη μου είπε να γυρίσω και ότι θα τα τακτοποιούσε. Αυτό έκανα. Πλήρωσε τα οφειλόμενα, αλλά όχι τη συνέχεια. Δεν πήρα τίποτε μετά, όπως και κανένας άλλος. Μ’ αυτό είμαι εκνευρισμένος γιατί καταλαβαίνω ότι χάθηκε μια σπουδαία ευκαιρία», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος γκαρντ του «Δικέφαλου» στις 24 Μαΐου.

Ο Γιώργης θα μπορούσε με τόσο χρήμα που έχει να σώσει το μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Όμως προσέφερε την ευκαιρία σε άλλους ΠΑΟΚάρχες.

Ο γάμος του πρίγκιπα με την Ρωσίδα καλλονή

Ο Γιώργος Σαββίδης δεν είναι μόνο… γήπεδο και ΠΑΟΚ. Έχει τη δική του λαμπερή ιδιωτική ζωή, που περνάει με το έτερον ήμισυ. Τον άνθρωπό του. Τη Ρωσίδα καλλονή Γιάννα Κουντγιάκοβα, η οποία στο Instagram εμφανίζεται με το νέο της επώνυμο, ως Γιάννα Σαββίδη.

Στις 11 Ιουνίου 2016 στη Θεσσαλονίκη έγινε ο γάμος της χρονιάς. Ο μεγάλος γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, παντρεύτηκε την καλλονή σύντροφό του σε εκκλησία στο Πρόχωμα, ενώ η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο επονομαζόμενο «παλατάκι», στο Κυβερνείο Θεσσαλονίκης. Τη διασκέδαση των καλεσμένων, που ήταν μεταξύ άλλων επιχειρηματίες, τόσο Έλληνες όσο και Ρώσοι, αξιωματούχοι της ρωσικής κυβέρνησης και φυσικά εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς της οικογένειας, ανέλαβε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο πρωτότοκος γιος του Ιβάν Σαββίδη, στον οποίο έχουν κολλήσει τον τίτλο «Golden boy of Rostof»,  ήταν μέχρι πρότινος ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες. Ο Γιώργης  μεγάλωσε στο Ροστόφ, σπούδασε οικονομικά στη Μόσχα και ακολούθως μάνατζμεντ στο Λονδίνο.

Από την ηλικία των 23 ετών ο Γιώργης ανέλαβε σημαντική θέση στην ομάδα του «δικέφαλου», εμφανίζεται πολύ συχνά και στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ δεν χάνει κανέναν αγώνα της.

Ο ίδιος, μέσω του προσωπικού προφίλ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνει «ΠΑΟΚτσής μέχρι το κόκαλο».

Ο Γιώργος γνώρισε τη Γιάννα στο Ροστόφ, όταν ήταν ακόμη έφηβος. Η νεαρή με τις αναλογίες μοντέλου έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στο πλευρό του πρωτότοκου γιου Σαββίδη σε έναν αγώνα του μπασκετικού «δικεφάλου» με τον Ολυμπιακό.

Το ζευγάρι κρατά ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ και αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις και, όπως διαπιστώνει κανείς ρίχνοντας μια ματιά στους λογαριασμούς τους στο Instagram, φαίνεται να απολαμβάνει τις εξόδους σε εστιατόρια και τα ταξίδια με φίλους τους.

Από τις λίγες προσωπικές στιγμές που έχουν μοιραστεί στο Instagram πάντως, είναι η ανταλλαγή δαχτυλιδιών, καθώς ο Γιώργος Σαββίδης είχε ποστάρει μια εικόνα από τη στιγμή που περνούσε το δαχτυλίδι στο χέρι της καλής του, ενώ η όμορφη Γιάννα είχε ποστάρει μια ακόμη φωτογραφία με το υπέροχο δαχτυλίδι της, δίπλα στο χέρι του συντρόφου της.

Πλήθος κόσμου προσήλθε στο Πρόχωμα της Θεσσαλονίκης και στον ιερό ναό Αγίου Πνεύματος, όπου τελέστηκε ο γάμος του Γιώργου Σαββίδη από τον πατριάρχη Αλεξάνδρειας και πάσης Αφρικής, Θεόδωρο Β΄. Ένα μικρό ήσυχο χωριό του δήμου Χαλκηδόνας πολύ κοντά στα Κουφάλια και δίπλα στις όχθες του Αξιού ποταμού υποδέχθηκε τους 600 επίσημους προσκεκλημένους της οικογένειας Σαββίδη. Στην εκκλησία βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο τότε υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμένος,  ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θόδωρος Ζαγοράκης, ο τότε πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάνε Πρέλεβιτς και πολλοί ακόμη επίσημοι.

Η γαμήλια δεξίωση για τον… πρίγκιπα γιο τού Ιβάν Σαββίδη, που φαίνεται ότι αισθάνεται «βασιλιάς» στην πόλη και ίσως όχι άδικα, δεν θα μπορούσε να γίνει παρά μόνο σε ανάκτορο. Ο λόγος για τα γνωστά θερινά ανάκτορα της Θεσσαλονίκης, το περίφημο Παλατάκι (Κυβερνείο για τους νεότερους).

Η νεαρή Γιάννα δείχνει πάντα ευτυχισμένη δίπλα στον καλό της. Έναν χρόνο μετά το μυστήριο, το ζευγάρι απόλαυσε τις διακοπές του σε πολυτελές θέρετρο στο Μεξικό. Ο Γιώργος Σαββίδης και η Γιάννα Γκουντγιάκοβα δημοσίευσαν φωτογραφίες στο Instagram από τις στιγμές που βίωσαν στο ονειρικό ταξίδι.

Ο πρίγκιπας στο Παλατάκι

Ο Ιβάν Σαββίδης τον Ιούνιο του 2016 απαίτησε και τελικά κατάφερε να νοικιάσει το «Παλατάκι» της Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνει εκεί το… γαμήλιο γλέντι του γιου του, Γιώργου, με την εκλεκτή της καρδιάς του, την πανέμορφη Ρωσίδα Γιάννα Κουντγιάκοβα!

Το οίκημα ανήκει στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου, αλλά τη διαχείριση έχει το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Το «Παλατάκι», το οποίο βρίσκεται στην πιο προνομιακή θέση της Θεσσαλονίκης, στο μικρό έμβολο και έχει μια απίστευτη θέα της πόλης, κτίστηκε αρχικά ως κυβερνείο. Μετά έγινε ανάκτορο και έπειτα πέρασε στα χέρια του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης.

Εκεί έμενε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ως πρωθυπουργός αλλά και μετέπειτα ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Στους κήπους, όπου ο εθνάρχης περπατούσε και έκανε τις επαφές του με πολιτικούς, λικνίζονταν και χόρευαν τσιφτετέλια οι καλεσμένοι της οικογένειας Σαββίδη.

Ο… άλλος Γιώργης

(που μας αρέσει)

Γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου του 1991 και επί της ουσίας είναι μαζί με τον αδελφό του Νίκο οι δύο μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς σε αυτούς ανήκουν οι μετοχές, με ενεργή συμμετοχή τα τελευταία χρόνια σε πολλά θέματα που αφορούν τη διοίκηση και το αγωνιστικό κομμάτι του Συλλόγου.

Ποιος είναι, τελικά, ο Γιώργος Σαββίδης; Ο πρωτότοκος γιος τού Ιβάν Σαββίδη δεν είναι μόνο αναρτήσεις στο Instagram και επιθετικά σχόλια.

Δηλώνει «ΠΑΟΚτσής μέχρι το κόκαλο» και είναι αυτός που στα χρόνια της κρίσης μοιράζει δωρεάν εισιτήρια διαρκείας στους ανέργους, αυτός που ενεργοποιείται και δίνει λύσεις σε κοινωνικά θέματα, όπως τελευταία το περιστατικό με την 90χρονη γιαγιά που συνελήφθη γιατί πουλούσε τερλίκια στις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης, αλλά και στο πρόβλημα υγείας του Θωμά ή Μάκη «Μανάβη» Μαυρομιχάλη.

Τα προηγούμενα χρόνια ζούσε τον περισσότερο χρόνο στο Ροστόφ, αλλά εδώ και ένα σχεδόν χρόνο βρίσκεται ολοένα και πιο τακτικά στη Θεσσαλονίκη δίπλα στην ομάδα.

Έχει σπουδάσει οικονομικά στη Μόσχα και ακολούθως μάνατζμεντ στο Λονδίνο και από το καλοκαίρι του 2016 έχει παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Γιάννα Κουντιάκοβα.

Η κοινή αγάπη για την Τσέλσι

Ο Γιώργος Σαββίδης ήλθε σε μετωπική σύγκρουση με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά. «Νάνο» τον αποκάλεσε ο δεύτερος, «χοντρό» τον είπε ο πρώτος.

Κι όμως, οι δυο τους είναι υποστηρικτές της ίδιας ομάδας. Όχι βέβαια στην Ελλάδα αλλά στην Αγγλία.

«Πριν τον ΠΑΟΚ μπορώ να πω πως ήμουν οπαδός της Τσέλσι. Αλλά μετά την ενασχόλησή μας με τον ΠΑΟΚ, σταμάτησα να ασχολούμαι με οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτό.

»Κάθε μέρα, όλη μέρα, διαβάζω για τον ΠΑΟΚ, ανανεώνω τη σελίδα για νέα του ΠΑΟΚ, έχω τα πάντα στο κινητό μου και τα παρακολουθώ όλα», έχει δηλώσει ο Γιώργος Σαββίδης.

Γνωστός για την αγάπη του στους «μπλε» είναι και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τον οποίο έχει αποκαλέσει Κώστα-Τσέλσι, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα